Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Skrutteruttan goes TUBTOPP!

God morgon :)

Vad det är härligt att vakna upp morgon efter morgon till en klarblå himmel och strålande sol!
Kvällen igår avslutades på ett bra sätt! Åkte först iväg till Eurostop, hämtade ut Leons hudkräm på Apoteket. Handlade litegrann för att avlasta dagens veckohandling + Midsommarmat. Kött, sill, massor av läsk, kalla såser, coleslaw, fikabröd (som vi brukar ha med till alla). Jag har bakat några år, men jag har lärt mig att jag mår bäst av att göra saker "så lätt som möjligt" för mig. En sak vore väl om jag tyckte om att baka, men jag tycker det är tråkigt och jag är verkligen dålig på det, tyvärr. Skall dock göra surdegsbrödet imorgon förmiddag i alla fall.

Åkte hem och packade upp, barnen hade precis badat igen och var på gott humör! Tränade, duschade och kollade av lite saker på internet. Gick sedan ut till P-O och barnen, vi mös i hammocken. Vi sövde barnen, det tog en dryg halvtimme, men det var det värt! Alla tre sov före nio och det gjorde det möjligt för oss att ha lite vuxentid *nice*.

Hade ställt klockan på 05:10 i morse, gäsp. Såå trött, snoozade och somnade om bums! Fick verkligen tvinga mig själv ur sängen. Lön idag och det skulle fixas med räkningar, överföringar och konton. Eller snarare är det så att jag dubbelkollar så allt blivit draget och så tar jag bort den raden i budgeten, ordning och reda!

Fick uppbåda kraft för att orka träna, det var sååå segt och tråkigt idag, men nu känns det ju bra! Idag blir det ytterligare en Molly-fri dag. Tubtopp är ju bara sååå bra när man solar och inte kan/vill visa sig i bikini. Fick riktigt mycket färg igår (man ser skillanden på magen...)

Dagens outfit:
Tubtopp från H&M
Linneshorts från H&M
Träskor från Calou



Ha en bra dag!!!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. Igår var jag på Jutaboden, där hittade jag en Livingloving dress i lite blue, kunde inte hålla mig, så det blev ett köp. Du är så jättefin i din. När jag kom in på HM och gick förbi tub topparna tänkte jag att en den ska jag ha, passar så bra till klänningen. Vad har du utanpå klänningen? Jeansjacka blir kanske fint.
    Du som inte får till det med baket. Jag har A pice of cake med Leila Lindholm, det är bara att slå upp och baka något supergott. Vill gärna köpa den senaste boken åxå.
    Trevlig midsommar!!

    SvaraRadera
  2. Söt och sommarfräsch outfit. Det är också jättesnyggt att ha ett vidare och större linne över tubtoppen. Det har jag själv och det blev snyggt och killarna tittade nästan ännu mer. :))
    Trevlig midsommar!
    Malin

    SvaraRadera
  3. va fin och sommrig du var, chill linnet skulle passa så bra till det du har idag

    SvaraRadera
  4. NU FÖRSTÅR JAG VARFÖR DU ÄLSKAR DINA CALOU!!!! Fick hem mina lavendel (i samma som du har på dig idag tror jag) och nu förstår jag precis. De ÄR ju SKÖNA!!! Mina gamla inköpta för en hundring på en marknad ja de är ju inte sköna... men det var dessa. Helt otroligt!

    SvaraRadera
  5. Christina: Jag tycker att det är snyggt emd jeansjacka eller skinnjacka till för att tuffa till klänningen lite :) Lycka till!

    Malin och Anonym: Tack :)

    AnnaSC: Ja visst, ursköna!!!Och snygga :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails