Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Fullt ös, medvetslös!

God morgon :)

Det blev ingen kvällsuppdatering igår *ovanligt*. När jag kom hem igår orkade jag inte ens sätta på datorn, det brukar ALDRIG hända!

Dagen var intensiv. Jag hade energi till max *bockar och bugar*.
Möblerade om, gjorde i ordning material, gjorde bordsplaceringar, diskade, gjorde fritidsschema, reviderade personalschemat.
Var ute en stund med barnen också.

Slutade ett och gick hem för att hämta bilen. For till Nora och mötte upp pappa, Berith och barnen på torget. Pappa skulle klippa sig och vi andra åkte hem till huset. Barnen var rätt busiga men hade väldigt roligt.
Vi fikade ute i trädgården och umgicks.
Strax innan vi behövde åka hem stekte pappa korv så att barnen fick lite mat i magen.

Det blev lite väl stressigt för mig. Kom hem och P-O fick bära in en sovande Li och en sovande Luca. Jag hoppade in i duschen, bytte om och slängde mig i bilen upp till stan. Orkade inte rodda för att kunna dricka ett glas vin.

Vi käkade på Slottsgården, trevligt men snorkallt. Frös som en gnu i min tunna klänning. Maten var jättegod för att inte tala om efterrätten! Skjutsade hem Göran efteråt, det är rätt trevligt att få tid att prata om annat än jobb!

Kom hem och barnen sov, men Li vaknade när jag skulle gå och lägga mig. Sista gången jag tittade på klockan var hon två. Det blev alltså inte sååå bra att hon hade somnat vid halv sex....Jag har sovit riktigt illa i natt, även om hon är "snäll" så ligger hon och pratar, pillar, drar och klämmer på mig.

Vaknade i morse med huvudvärk och bestämde mig för att inte träna. Fördelen med att har varit nere på noll är att jag inte alls får speciellt dåligt samvete av att hoppa över träningen! Kanske orkar i kväll, annars struntar jag i det! Så det så.

Gick upp och tog rätt på tvätt, satte på en ny maskin och en diskmaskin. Gjorde mig i ordning och sedan fixade jag frukost till pojkarna. Nu dricker jag kaffe och kopplar av!

Dagens outfit:
Chills top i rose (storlek 0)
Kjol från Zoe
Träskor från Calou

Ha en bra dag!!!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. Supersnygg sommaroutfit! Äntligen kommer värmen!

    SvaraRadera
  2. Hej du.
    Såg att du har finaste linnet idag. Det är urgulligt och samtidigt vackert, beroende på vad man har till.
    Jag såg humanity armbandet på Smultris första gången i mars och nu har jag köpt ett rosa chrystal. Jag älskar det. Jag brukar ha det till min wigwam och mina paula träskor i rosa.
    Det var när jag såg armbandet på dig som jag verkligen såg hur läckert det var. Tack för att du lägger ut lite bilder.
    Kramis och ha en toppendag från Cilla, förskollärare i Nora.

    SvaraRadera
  3. Det där är nog det finaste linnet jag sett, Du passar grymt bra i det oxå..
    Fint som bara den...

    SvaraRadera
  4. Men gud så söt! Underbart fin är du i Chills toppen. Jag har idag bokat in mig för Örebro och tänkte passa på att besöka smultrongårdeen den 20 juli. Hoppas att det är öppet då. En del stänger ju för semester. Vet du?

    Kram

    SvaraRadera
  5. Tack för komplimanger!!!
    Frusna flickan: Om jag räknar snabbt så är 20 juli en tisdag...Smultrongården har öppet onsdag, torsdag och lördag och ibland extra däremellan...Håll utkik på hemsidan! Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails