Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Hur många jeanskjolar "kan" man ha?

God kväll i stugorna :)

Åh vad livet är härligt just nu! Ingen stress på morgnarna, bara sig själv att tänka på och göra det jag "hinner" med barnen. Knata iväg till jobbet. Rara barn, strålande sol, mycket utevistelse!
Jobbade till halv fem idag och tiden bara svischade förbi. Vi var ute på förmiddagen efter att ha fikat i solen. Käkade lunch och sedan gjorde jag skyltar till förrådet i en timme ungefär. Sedan ut igen och barnen fick springa genom vattenspridaren, såå roligt och härligt!
Vi åt mellis ute och gick inte in förrän vid halv fyra. Spelade ett nytt roligt spel med ett barn.

Kom hem till en glad man och glada barn. Han hade precis börjat med maten och stekte hamburgare (quornburgare till mig). Jag plockade lite och packade upp barnens vinterstövlar som P-O hämtade i Vivalla idag. Vilka fina stövlar! Verkar urbra och det känns som att jag fått dem till bra pris. Istället för 1700 betalade jag knappt 1300 pix.

Emma kom förbi och ville leka med barnen, hon tog med dem till lekparken. Jag har precis betalat en räkning och fikat. Skall snart göra P-O sällskap i trädgården!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vad tycker du om höstens jeanskjol?
Jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar den eller inte, måste nog se den i verkligheten först! Hur många jeanskjolar kan man ha egentligen? Lika många som jeans? Vad är rimligt?

Jag kan väl inte påstå att jag är en typisk "jeanskjol-tjej". Men jag tycker att det är ursnyggt! Jag har ju min favorit från vårens kollektion. Sedan har jag en gammal favorit från Gina, men nu när jag är lite rundare så är den lite väl tight och blir liksom ännu kortare (musvarning ;))...har en gammal från Zoe också som jag gillar rätt bra...Den från Esprit är en riktigt höjdare också, väldigt användbar med sin anständiga längd...Alltså 4 jeanskjolar....då är det ju inte för mycket med en till, eller hur!

Ha en bra kväll!!!
Kramis


3 kommentarer:

  1. Hej
    Nyfiken på vinterstövlarna, var köpte du de och hur ser de ut..

    SvaraRadera
  2. Jag tycker jeanskjolen är ett bra och användbart plagg. Ett tag hade jag hur många som helst nu har jag mest klänning men ibland åker en kjol på. Jag gillar modellen på denna men detaljen på sidan uppevid är jag tveksam till, vad är det liksom!? Får kika på den irl innan jag bestämmer mig.
    Kram Ina

    SvaraRadera
  3. Anonym: Det finns ett inläg som heter Inköp! till höger här, där finns det bilder på vintrestövlarna, stället var Skotornet (på nätet alltså, googlka så hittar du!) Lycka till!

    Ina: Hihi, ja man vet aldrig med detaljerna :) Ha en bra dag! Kramis

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails