Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Påfyllning!

God morgon :)

Efter en mysig kväll med massor av god mat, skratt och trevligt sällskap känner jag mig som en ny människa :).

Maten var som vanligt HELT fantastisk. Allt från den gröna ärtsoppan (inspirerad av Victoria & Daniel förstås) till pastasalladen med soltorkade tomater, potatissalladen med färsk sparris och glassen med frusna bär och chokladbitarna till.

Fick mig verkligen flera goda skratt. Alltis så glada Maria som inspirerade mig förra sommaren till att börja kika på Odd Molly var där tillsammans med gulliga Sofia. Smultrongården hade jag aldrig hört talas om innan förra årets sommarfest och så var det två stycken där som nämnde stället. Ett år senare har jag en välfylld garderob (vi skojade om att jag skall debitera Maria ett antal kronor) och har möjligheten att hjälpa till på mitt alldeles eget smultronställe!!!Så kan det gå!
Den årliga me&i-avslutningen gillar jag skarpt!

Kvällen igår lämnade inget att önska, tipp topp!

Kom hem och barnen sov. Gav P-O den utlovade massagen!

Morgonen har varit som morgnar brukar vara, lite morgonrutiner (dock utan stress), träning, dusch, tvätt, bäddning...Idag blir det faktiskt en icke-Molly outfit.

Dagens outfit:
Tubtopp från H&M
Kjol från Esprit
Träskor från Calou (Gaby)


Ha en underbar dag i solen!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Vad fin du är, läckra färger!! Inte ofta det blir helt Mollylöst men ibland kan det vara kul med annat. Den senaste tiden har jag använt mycket annat men ofta blir det alltid något från Om i alla fall som en detalj eller kofta över då man går ut...
    Vilken söt pussbild på dig och dottern!!:-D
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails