Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Att "glömma" bort...

Hej där!
Jag är hemma en snabbis min lunchrast...Det är så oerhört skönt att komma ifrån jobbet en stund. Bara andas och även om jag för det mesta gör lite halvtråkiga saker hemma så är det skönt att få göra det i lugn och ro!
Har precis dammsugit, satt på en diskmaskin och tagit rätt på torr tvätt.
Brukar unna mig en lten paus vid datorn också, som nu :)

Brukar det hända Dig att du "glömmer bort" en del plagg?
Jag har mina kläder ganska ordentligt samlade i vår klädkammare och i en byrå i vårt sovrum. Jag ser kläderna dagligen och de hänger rätt luftigt så jag har en bra överblick. Ändå är det som att vissa plagg inte existerar i huvudet...Jag brukar ofta ha en klar tanke angående vad jag skall klä mig i på morgonen. Oftast tänker jag även ut vilken tjockare kofta/tröja som passar till eftersom vi har kallt inomhus på vårt jobb. Idag hade jag tänkt tagit min velour-hood.

När jag kommer in i klädkammaren så ligger denna Lovelier knit på hyllan. Just den koftan är ett sådant plgg som ofta faller i glömska. Konstigt med tanke på att jag verkligen tycker om den!
Passar ju dessutom väldigt bra till det ljusblå linnet och till jeans/jeanskjol. Självklart fick den åka på istället!

Jag har ALDRIG varit en "solglasögon-tjej", men för några år sedan umgicks jag rätt flitigt med en tjej som jobbar på Synsam och hon guidade mig (och P-O) till rätt solglasögon och jag älskar dem!
Faktiskt är det de enda jag någonsin ägt som jag inte känner mig utklädd i...

Ha det gott i solen!!!
Kramis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails