Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Hämtar kraft!!!

Hallå där :)

Tänkte hoppa in och samla lite kraft. Eller som P-O sade nyss "det här var måltiden from hell". Jo, vissa

 måltider är mer jobbiga än andra. Luca var övertrött och bara skrek, grät, gnällde. Leon var tjurig och ville inte ha maten. Li åt dock. Hmmm, man håller sig lätt för skratt!

Jag tog med mig tvillingarna till Maxi föut. Gick in på Statoil och flyttade över alla biltvätts-stämplar till ETT kort och det ligger numer I bilen. Dumt att ha kortet hemma, det blir ju ett nytt varje gång man skall spontantvätta...Tankade bilen. Det är inte så billigt med bensin precis...

In på Maxi och hämta me&i-paketet. Vi handlade lite...det var så lugnt och skönt att strosa där, tvillingarna var glada och nöjda. Köpte sånt där stort och tungt som är bökigt att handla samtidigt som man skall ha massor av kassar med mat...Storpack blöjor, tvättmedel, öl, läskessenser...Massor av lördagsgodis också förstås.

Åkte hem och packade upp, P-O stekte kassler och i ugnen stod en potatisgratäng. Jag packade upp kläderna och betalade räkningen.
Sedan käkade vi...den ödesdigra måltiden..
.
Luca sover nu, Li tränar på crosstrainern, Leon ser en film...P-O har bokat klipptid till två för honom och Luca...hmmm, då blir det en halvtimmes gråt och tandagnissel *ledsen*.

Men ungen måste ju klippas, kan inte se ut som ett troll heller...

Jag har kikat igenom lite bilder från Odd Mollys hemsida, tack för tips!!!
Det kommer en del fint, undrar när...

Dagens laddning kläder...Till vänster är det Li´s klänning med leggings och mössa, sedan pojkarnas shorts och två t-shirtar, Tildes leggings och Williams t-shirt...

Nu skall jag fixa lite eftersom vi strax skall åka!
Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. MMM som ni säger vissa måltider är värre än andra fy fasiken om man får säga om man kunde skippa dem ibland alltså...man får njuta av de som är toppen istället och komma ihåg dem!!! Vilka fina meandI inköp har lagt ner den shoppingen gillar kläderna men mina barn vill ej ha dem suck!!!

    WOW säger jag vilka fina mollysar nu vet jag vad jag ska spara till undra vad priset ligge på vissa hmmm den svarta du visade i ett tidigare inlägg ME LIKE och nu fanns det iaf 2st hihi...får se en passar bra till ett speciellt tillfälle som ska bli i höst!!
    Njut av kvällen och ta det lugnt själv ska jag och jobba redan klarat av ett pass nu ett kvar för idag och sen imorgon sen är helgen förbi tjihooooo skönt för en som jobbar !!

    kramar

    SvaraRadera
  2. Mmmm, känner igen middags situationen... Pest!
    Men ibland är det riktigt mysigt med en stor familj runt bordet, eller hur :-)
    Så fin du är i duvet klänningen! Hur lång är du? Jag skulle också önska att min gick ovanför knäna!
    Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails