Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Pirr i magen!

God kväll!!!
Nu är jag pirrig i magen (redan :o).
Dagen har gått i tempots tecken! Har röjt och röjt idag. Slängt sex sopsäckar skräp på jobbet! Fått hjälp av underbara ungar som sorterat, rensat, kastat, burit och kånkat. Nu är det fint i vårt förråd och fint i vår "kökssoffa". Det har hängt över mig länge, det är inte sååå roligt att leta bland allt bråte för att hitta en rulle tejp!
Läste en bok på min ledningsgruppstid, det är mycket att skriva men det är också MYCKET att läsa och fökovra sig i, hela tiden!

Hämtade barnen och gav dem middag! När P-O kom hem åkte jag för att handla. Först in på Bolaget för att köpa vårt favoritvin....Sedan in på Maxi. Kycklingfilé, lufttorkad skinka, mozzarella, fetaost, massor av grönsaker, pesto, smaksatt fraiche, potatisgratäng (till de som faktiskt äter kolhydrater), hallonpaj...sedan den vanliga veckohandlingen också, icke att förglömma!

Hem och packade upp. På med en maskin tvätt. Hänga fram kläder till morgondagen, packa ner träskor...
Dessa plagg tänkte jag ta med i morgon...


Det är lite urplockat i min storlek så då är det smartare att jag tar med några av mina egna plagg som säljs på Smultrongården. Jag hoppas på att få visa upp några godbitar som finns där även om de är i storlek i 1 :). Det är inte jag som bestämmer utan en kvinna som har erfarenhet av arbete med mode och kläder som kommer att guida oss! Såå spännande att få vara med om hela grejen!

Har gjort ansiktsmask nu på kvällen och tränat. Är det inte typiskt att jag är i en sådan där svullen period precis just nu!
In med magen, ut med tuttarna och spänn rumpan ;)

Nu skall jag se klart en film!!!!
Kramis

3 kommentarer:

  1. Lycka till imrogon, så spännande!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag läser din blogg ofta men lämnar sällan kommentar. Men nu måste jag säga något. Oj, vad spännanade med modevisning, vilken merit. Är det någon som kan visa Odd Mollys kläder så är det du. Lycka till, hoppas på att få se fina bilder i din blogg sedan.
    /Majja

    SvaraRadera
  3. Go girl! Hade önskat att jag bodde i närheten så att jag kunde åka dit! Lycka till!

    Kram Fiona

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails