Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Come to mama ;)

God kväll :)

Njuter just nu av gott fika, känslan av att ha jobbat klart, ha veckohandlat, ha tränat och nu bara få vara. Det är gott det!

En rykande f'ärsk Chrysalis minigown hänger i klädkammaren. Jag säger bara "Come to mama". Nu skall jag klura på när jag skall ha den och till vad! Trivdes väldigt bra i min outfit idag! Men vad skall jag ha för färg på leggings till den här? Eller kan man köra barbent tro?
Blir det musvarning då? ;)

Dagen har rullat på bra. Vi hann göra uppföljningarna, vi hann röja bort gamla papper, vi hann revidera material och vi hann skapa nytt. Tänk om man hade en dag i månaden för sådana här saker, tänk vad mycket lättare yrket skulle vara då! Slippa stressen som hänger över en att hinna hinna hinna.

Slutade fyra och hämtade William och Tilde. Vi åkte direkt till Maxi. Ingen mastodonthandling idag men sådana där tråkiga saker som Vanish och blöjor...hundralapparna rullar. Köpte med baguette och grekiskt lantbröd som vi åt till middag med massor av goda tillbehör *me like*.

När jag kom hem hjälptes vi åt, jag packade upp och P-O dukade och skar grönsaker. Vi käkade och sedan satte jag på en disk och en tvätt. P-O drog fram dammsugaren och rev av markplan. Jag hoppade på crosstrainern och tog sedan en dusch.

Nu fikar vi och barnen ser på film *mys*
Trevlig kväll!
*kram*

1 kommentar:

  1. Föreslår att du försöker hitta leggings eller capribyxor i samma färg som spetsen upptill.
    Ha en bra dag i solen.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails