Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

En kväll i maj..



Hallå där :)
Tittar in efter en rätt skön dag!
Hämtade först sand och vidare upp mot Sånnaboda för att lämna kidsen! Upptäckte att P-O glömt sin plånbok. Åkte hem och lastade ur sanden, jag hängde en tvätt, förde över pengar till Lovisas present och tog rätt på rabarber som vi fick av Ingrid!

Åkte vidar till Deiles som är en Sibylla. Just nu är den under ombyggnad, lite rörigt men vi satt ute oh maten var jättegod! Barnen blev såå glada i bilen och hungriga var vi! Deiles ligger mitt emot Ö&B (min favoritaffär ;), NOT), men P-O ville gå in och faktiskt hittade vi en del!
Köpte en fin vit ljuslykta som Kent skall få i morgon, det är mammas kille och han och äldsta dottern har kombinerad födelsedagsfest. Sedan handlade vi en ny kratta, lite strandleksaker, lördagsgodis, rit/skriv-block till barnen, flip-flop till Lovisa att ha i trädgården och lite annat krafs.

Åkte hem och jag slängde ihop en rabarberpaj *mums*. Packade upp och P-O lekte med barnen. Vi fikade i trädgården! Blev så trött efteråt. Lade mig på sängen en stund med Luca och somnade *gött*.

Vaknade till vid halv sex...duschade barnen ett och ett och gjorde sedan varma mackor som vi precis ätit i trädgården. P-O och jag dricker vin, myys!

Har tagit lite bilder från vår trädgård...mest för att visa för P-O att jag har macro-funktionen på min kamera...han funderar på att köpa en kamera till sig för att kunna fotografera sina hostor...
En hosta som heter Sagae

Lungört....

Homo sapiens...:)

Sockertoppsgran...
Tujahäck....ros/tulpan-rabatt..

Olika grässorter, en del har tyvärr tagit stryk under vintern...
Idag satte P-O upp seglet igen, solen var stark!

Vårt lilla radhus...
Till vänster ser man matrumsfönstret....till höger vårt sovrum (och min man).

Vet ni, idag har jag faktiskt lagt bud på Tradera på ett ChillNorway plagg, såå fina plagg, men jag är ju lite sen i starten och måste liksom reka lite innan jag fastnar eller blir tillräckligt inspirerad av olika bloggare innan jag får arslet ur vagnen....

Nu är det ju inte alls säkert att jag vinner auktionen, men det är i alla fall ett steg att börja tänka i andra banor än Odd molly :). Den som säljer klänningen är en Molly-bloggare så då känner jag mig inte ett dugg orolig, annars har jag en övre gräns när det kommer till Tradera, jag tycker att det är läskigt att ligga ute med mycket pengar UTAN garantier!

(Bild lånad från Tradera)
Ha en fortsatt trevlig kväll!!!!
Helénakramar


1 kommentar:

  1. Hoppas du har tur med Traderafyndet. (Kan själv inte ha så smått, annars hade jag gett mig in i leken.... ;-) ) Själv har jag strosat runt i en kjol från CHillNorway hela dagen - den är helmysig! KRam /Ellenor

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails