Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Värmen är här!

Hej där :)
Kikar in för lite avkoppling och avstämning!
Idag har jag känt mig sådär tokstressad och det är inte så ofta...kalendern är fullspäckad och det känns som att jag har triljoner saker att hålla i huvudet. I morse gjorde jag en lista på saker jag behövde bocka av under förmiddagen. Skönt att se saker bli strukna faktiskt!
Jag brukar väl inte vara så stresskänslig egentligen utan brukar bara skruva upp tempot ett snäpp och beta av! Men just nu känns det som att det finns risk att något glöms bort eller missas :o.

Upptäckte ju som sagt att barnens pass behöver förnyas.
Ni som känner mig en endaste liten smula vet nu att jag INTE kan skjuta det på framtiden. Hittade dokument på nätet, fyllde i och skrev ut för att upptäcka att jag missuppfattat en del och fick fylla i nya (När jag redan var stressad!) När jag åtgärdat det och skall skriva ut Tildes del då är bläcket slut i skrivaren, men hallå!
P-O var snäll och letade rätt på nya patroner och bytte ut dem så att jag kunde skriva ut pappret. P-O skulle vara hemma idag, har känt sig risig i en vecka nu och sover dåligt på nätterna på grund av hosta (då menar vi förkylningshosta, inte oro för växterna hans...även om de säkerligen skulle kunna åsamka honom sömnlösa nätter de med!). Han menade att han ändå skulle kunna orka med att lämna barnen på förskolan, bra, annars hade jag fått det lite meckigt!

På jobbet bad jag en kollega vidimera mina papper och imorgon skall jag ta med dem till Öppet hus så att Micke kan skriva under och mamma vidimera hans underskrift. På tisdag skall jag ta med barnen till Passmyndigheten!

Fixade med massor av jobbsaker, på rasten gick jag hem, hämtade bilen och uträttade ett ärende. Hade hoppats på stövlarna idag, men icke...Hem och dammsuga av, betala en räkning och sätta på en tvätt.

Efter jobbet hämtade jag hem gullungarna. Plockade i ordning, satte på tvätt och disk och tränade 20 minuter. Tog en dusch och fixade med mat. Hade stekt kassler i frysen, kokade pasta och gratinerade en rotfruktsgratäng, gjorde tomat-och mozzarellasallad till *gott*.

Nu skall jag gå ut, barnen lekar på framsidan och där kan de inte vara ensamma...

Hittade en bild på en sneakpeak från Odd Mollys höstkollektion. Tycker om alla tre! Knepigt med den blusen, jag äger två, tycker de är fina att se på men trivs inte riktigt i dem, varför?
 Idag såg jag en mamma på jobbet, hade en i vitt med marinblått broderi och så jeansleggings till *supersnyggt*.
Nu har solen och värmen kommit till Örebro, till dig med?

Ha en skön kväll!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Åh vad fina blusar gilla den grönaktiga bäst.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails