Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Rätt fredag!

God morgon :)

Oj, vilken trötter jag var i morse! Jag är inte gjord för att vara uppe länge på kvällarna helt enkelt. Å andra sidan hade jag bestämt mig för en träningsfri dag idag så jag kunde faktiskt snoooza och igen...och igen...:)

Upp och kolla mailen, hade fått ett gulligt av Eva med två bifogade bilder...mer skall komma under dagen!

Duschade och satte upp håret (fortfarande "fäller" den röda färgen väldigt mycket och jag vill inte att det skall färga kläderna så då blir det mycket uppsatt!)
Gjorde frukost till barnen och nu är det min tur!

Jag kom som sagt sent i säng i går...dels hade jag en del att "stå i". Plocka ur diskmaskin, hänga tvätt. Fyllde i tre enkäter från förskolan. Lade fram kläder till dagen. Plockade upp packningen med skor, kläder, smink...Åt litegrann och tittade klart på filmen "The last templar" som har tagit mig tre kvällar att se...
Försökte söva Luca som var övertrött....

Idag är det lite ändrade planer, jag mitt pucko hade glömt att det är städdag imorgon i samfälligheten. Det innebär att P-O skall vara på plats klockan 09:00. Inte sååå roligt att sova över hos pappa för att stressa på morgonen. Nej, vi åker bara över kvällen, men det skall bli mysigt det med! P-O får allt köra så skall jag ta mig ett glas vin elller två!
Underbart att få hämta hem mina stora barn, idag är det inte bara fredag utan RÄTT fredag!

Dagens outfit:
Wig wam dress i grey (storlek 1)
100 gr lovelove tank i lite lilac
Baslinne och leggings från Gina Tricot
Träskor från Calou

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bilder från igår....
Bilden inom hus är från deras helt otroligt fantastiska privatbostad. Älskar man vintage och shabby chic så älskar man detta hus! Charmigt och hemtrevligt så det förslår!

Jag har på mig min egen 4 continent x-stich och en jätterar underklänning från Cream. Det fantastiska halsbandet är också från Smultrongården (märke har jag tyvärr ingen susning om)

Bilden tagen utomhus är utanför bostaden och precis intill Smultris!
Jag har på mig en Prairie dress i almost black och Kettle coat i rouge.
Koftan för 4 300 kronor som gärna skulle få bo hos mig om prislappen vore lite annorlunda!

Ha nu en underbar fredag!!!!
Helénakramar

4 kommentarer:

  1. Oj vad fiiiin du är! Så snyggt!
    Nej nu måste jag med beställa hem ett par träskor! Så snygga! ;)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  2. Wow vad fin du är i WigWam, helt vansinnigt bra klär du i den!! Är grymt sugen på en jag med men kan inte bestämma mig för vilken färg...Jag är världens mest veliga männsiak tror jag.
    Bilderna från igår är också såå fina och deras hem ser underbart ut och helt i min smak som du kanske vet. :-D Låter som du hade en underbar kväll men jag har inte fattat riktigt vad bilderna ska vara till men jag har inte kollat inlägget nedan det kanske framgår där. Måste kika då jag skrivit färdigt...
    Önskar dig en underbar fredag och kan den bli annat med en sådan fantastisk tunika på sig...;-)
    Kram Ina

    SvaraRadera
  3. wow vad du är fin både i wig wam och på bilderna i koftan med fransarna wow kanonfin på dig!! Kul att du hade en toppenkväll sån påfyllning kan man behöva kanske du piggar på dig känner dig påfylld!!!
    Hmm sugen på wig wam blusen men guuud den är såå snygg i dress hmmm något nytt att tänka på hihi.. ha en mysig kväll hos din pappa och njut fyll på ännu mera!!!

    kramar

    SvaraRadera
  4. Åh vad fint! Får lust på en Wig Wam jag också. Måste dessutom ta fram mina calou från förra året när. Såg att du beställt ett par bruna. Visa gärna när de kommit,om du har möjlighet, för de ser fina ut med remmen bak. Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails