Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Boost för självförtroendet!

Varför bloggar jag egentligen?

Av många olika anledningar...

Jag började blogga lite försiktigt på Familjeliv...mest för att ha koll på min egen vardag, som en dagbok för att minnas alla knasiga och tokiga dagar. Som att berätta utförligt för någon (som kanske egentligen inte vill lyssna men gör det vänligt ändå)...med bloggande kan vem som helst läsa men också närsomhelst stänga ner och tänka "vilken skit-blogg". Som vän, bekant eller "medmänniska" gör man ju inte direkt så..."det du har att säga är så ointressant att jag går nu".

Sedan hittade några bekanta till min blogg och så blev det ringar på vattnet...fick jättemycket komplimanger och vänliga ord, det blev liksom mer än att bara skriva av sig...Plötsligt befann jag mig i ett läge då bloggen kändes som ett måste...när man blir stressad över att uppleva saker för att "nu måste jag hem och blogga om detta". Som japanerna som fotograferar och fotograferar och sedan upplever semestern på hemmaplan...Tog en bloggpaus....började efter ett tag igen för att ta en ny paus...Till en dag då jag startade
Skrutteruttan goes Odd molly.
Jag har lärt mig så ofantligt mycket, dels om bloggandet i sig, lärt mig att skapa, hitta nya program. Jag är riktigt stolt för jag har lärt mig helt själv!

Jag har också lärt mig massor om människor. Jag har upptäckt baksidan av att vara ärlig...att det kan sticka folk i ögonen...att man som fembarnsmorsa väljer att gå upp i ottan och träna, att man ständigt funderar och tänker på kroppen och dess utseende, att man lägger åtskilliga tusenlappar på kläder till sig själv och barnen istället för att åka till Thailand, att man går till jobbet med förkylning, att man ammar länge, har många barn..
.
 Jag har haft ont i magen och jag har grinat på grund av elaka ord. Men jag har också rest mig upp och tänkt att nu jäklar...
 Jag har bloggat i sju månader nu och det har varit helt fantastiskt roligt!

Snacka om boost för självförtroendet när man ser detta....

Femte plats på Bloggtoppen över Odd Molly-bloggare

126 351 UNIKA besökare, sanslöst roligt!

Min egen besöksräknare...De blå staplarna är unika besökare och de gula är totala antalet besökare per dag...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu skall vi söva Li och Luca som fortfarande inte sover...

God natt du vän där ute i cyber-rymden!

2 kommentarer:

  1. Vad roligt !!!Ja jag är här dagligen och kollar hur du har det:)

    Kram Karro

    SvaraRadera
  2. Tycker absolut du är värd en 5e plats det är coolt...den är ju spontan,vardaligt men xtra piff i bla helt i stil med vad iaf jag gillar....!! Snygg jeanskjol bra köp och tillfredsäller nog de äldres behöv inte för KORT!!! hihi.... och säger igen vilka fina mollysar som kommer att bombadera oss wow...vill ha en, till ett speciellt tillfälle MÅSTE MÅSTE!!! hoppas på släpp i höst, augusti kanske eller vad tror du ??????

    dax för mig fara å jobba nu sista passet denna helt URSKÖNT!!!
    Kramar ha en toppendag ser ut att bli en sådan iaf...take care

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails