Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Smart bruden!

God morgon!
Då var det måndag igen...
Hur fort går veckorna, helgerna, livet, egentligen?
Ju äldre man blir desto snabbare går det...eller?
Ju roligare man har desto snabbare rusar tiden...
Någon som INTE håller med?

Kikade in på Ajabaja idag, klänningen är puts väck! Smart va´! Skriva om den i bloggen, tipsa andra om en bra rea. Den kan ju självklart ha tagit slut ändå. Nu behöver jag inte bekymra mig om den, jag känner ju mig själv efter 35 jordsnurr. Varje gång jag hade loggat in på datorn så hade den skrikit åt mig "köp mig, köp mig, köp mig"....Nu grämer jag mig lite över att den är borta och samtidigt kanske jag springer på den någon annanstans med ännu bättre rea *sure*.

Idag är det jobbardag som gäller, har ett problem som jag inte löst riktigt än. Jag sitter i ledningsgrupp fram till fyra medan barnens fritids stänger 15:45 för APT. Jag får inte hem dem. Har frågat på FB om någon har vägarna förbi...Annars får P-O hämta dem när han hämtat småttingarna, detta resulterar dock i att tvillingarna troligtvis somnar och då är vi inne i den trista cirkeln att de inte somnar på kvällen förrän toksent. Men men.
NU måste jag återgå till morgonrutiner...

Dagens outfit:
Wigwam dress i grey (storlek 1)
Tubtopp H&M
Leggings från Gina Tricot
Träskor från Calou (Knyta i lavendel)


Ha en bra måndag!!!
Kramis

3 kommentarer:

  1. Varför hämtar inte mannen de stora först, och sedan de små?!?

    SvaraRadera
  2. Hej Jättefin tunika men tog du den inte i stl 1 .Den verkar vara trång vid överarmen,är det inte svårt att ta av den -Fick själv gå upp en stl bara för att den var trång där och över bysten .Många OM kläder du visar är super snygga på dej men hade varit snyggare med en stl större.Vilken härligblogg du har .LENA

    SvaraRadera
  3. Anonym: Därför att då måste han vänta in de stora till dess att de slutar skolan för att sedan hämta de små vilket innebär att de små måste vara 40 minuter längre på förskolan än de har tid till.

    Lena: Du har så rätt så, jag skrev väl 0 av vana, har ju det på de flesta plagg...jo jag vet att många tycker att jag skall gå upp i storlek, men då trivs inte jag i plaggen...jag tycker den jag har idag är underbar i tyget men tyvärr lite tältvarning även om det kanke bara är MIN känsla...det är ju dock viktigt att trivas i plaggen. Tack för komplimang!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails