Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Skärpt!

God morgon :)

Idag har vi studiedag på jobbet. Det är både och tycker jag! Det är supermysigt att träffa sina kollegor en hel dag, få chans att prata till punkt, få fika ihop, luncha ihop. Träffa dem man inte jobbar med så ofta. Det som är baksidan är att jag som utvecklingsledare måste vara extra skärpt, jag skall motivera, uppmuntra, sammanställa, hålla en röd tråd. Vara skärpt hela dagen med andra ord. Jag har inget emot det, men jag är alltid lite nervös och spänd innan. Idag har vi det hedersamma uppdraget att göra uppföljningar till vår handlingsplan. Hmmm, jag vet nu efter 13 år i yrket att alla människor inte älskar att hålla på med dessa. I det läget blir min uppgift ännu tuffare. Men men, jag gör så gott jag kan och mer än så kan jag inte sträcka mig.

Dagen till ära premiärinviger jag mina Swedish Hasbeens grease sky high till jobbet. Ibland är det lite roligt att retas ;). "Den där lilla resursen med för korta kjolar, tatueringar och piercing". Vem tror hon att hon är? Den tjejen finns fortfarande kvar, men hon har utvecklats. Hon har fått tre underbara ungar till, hon har gift om sig (med en kollega, HJÄLP!), hon har förskoleklass nu och hon är dessutom utvecklingsledare.

Kvällen igår blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, Luca var övertrött och somnade tre minuter innan P-O kom hem, då var jag alldeles för trött och mitt tålamod slut för länge sedan. William och Tilde var glada, de tittade på "New Moon", tvillingarna var också glada och nöjda. Jag såg klart filmen men somnade förstås ifrån festivalen. Men på torsdag, då MÅSTE jag hålla mig vaken. Se Anna förstås!

Dagens outfit:
Emb bikette denim jacket (storlek 0)
Chrysalis minigown i almost black (storlek 1)
Leggings från Gina Tricot
Grease sky high i nature från Swedish hasbeens

Armband från Humanity for all, örhängen och halsband från Efva Attling
Ha en bra dag!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. HEj! Tror vi har på ett ungefär samma arbetsuppgifter du och jag- här heter det pedagogisk samordnare. Det är roligt och väldigt givande- men det är som du säger- det kräver extra och speciellt på "barnfria" dagar. Peppa, puscha och hålla i tråden... Har just suttit med kvalitetsredovisning- den blev klar idag- så skönt!
    Och du är så snygg och fräsch som alltid. Måste få till en dejt du och jag snart! Ha det gott!Kram Karro

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails