Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Modevisning på Smultrongården :)

God kväll :)
Jossan frågade mig idag "vad är det för hemligheter du har för dig?".
Hihi, hemligheter och hemligheter, men man vill ju inte gärna "out:a" något som inte är spikat.

Igår blev jag tillfrågade av sötaste Eva på Smultrongården om jag vill visa Molly-kläder på deras modevisning på torsdag. Först tänkte jag "shit, det vågar jag inte", sedan tänkte jag att det vore ju himla skoj, att göra något man aldrig gjort förut. Sådant växer jag av!
Och känslan av att vara delaktig är så himla härlig tycker jag. Tjejerna på Smultris är som mina vänner, rara, trevliga och mysiga att ha att göra med. Lovisa sade på en gång, "men gud vad roligt"!

Här kan du läsa mer om modevisningen och vill du komma så maila bara till Eva så löser det sig säkert! Datumet är nu på torsdag den 6 maj och tiden är 18:00.
Jag är spänd av förväntan och tycker att det skall bli jätteroligt!

Här är andra töser som visar Odd Molly. Lite mera klass och fason, men vad 17, jag är bara en vanlig fembarnsmamma med stor passion för kläder! Och i synnerhet Odd Molly!


Missa inte vårerbjudandet från Smultrongården nu som du kan läsa om i inlägget här.
Ha en underbar kväll!
Själv skall jag söva tre busungar...mannen är på träning idag eftersom han inte kan träna på torsdag när frugan är på vift!
*kram*

3 kommentarer:

  1. Grattis! Vad roligt för dig. Du kommer vara så fin på catwalken. Lova att visa bilder sen!!

    IDAG fick vi våra fiiina meandikläder. Lillsyster var helt euforisk över rosa frotteklänningen ...precis som en prinsessa...sa hon hela tiden.

    Skulle behöva ett matchningsförslag....vad har du/Li :-) till fina frotten med medaljonger i orange, rött och brunt?

    SvaraRadera
  2. Hej och tack :)
    Li har haft orange/vit prickiga leggings från en gammal säsong eller bruna plyschbyxor, röda plyschbyxor går ju också bra...nu när det blir varmare passar både röda och bruna trekvartsshorts till!!!Vita strumpbyxor är nog inte fel heller...Lycka till!!

    SvaraRadera
  3. Tack!! Ska genast rota rätt på nåt rött i garderoben...för det tror jag passar min lilla tjej!

    Medaljongklänningen var jättefin på Saga och äppelklänningen med och knickersen ( i svart....kanske får det bli ett par röda med :-) ) satt hur bra som helst på henne. Tack för dina tips! Du har verkligen varit till stor hjälp för mig.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails