Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Intensivt!

God morgon :)

Nu är jag här igen! Efter en knepig tisdag...
Hämtade paketet på lunchen, det var fina saker till William, men döm om min förvåning när jag upptäckte att ett par av jeansen var "mintgröna". Det syntes inte på hemsidan precis, men de var rätt coola och passade bra till skjortan som är rödrutig med inslag av just mintgrönt. Ibland undrar man om vissa saker "är meningen". Hoppas William gillar kläderna också!

Slutade tidigt och hämtade småfisarna. De ville leka ute på baksidan. Jag mådde lite knepigt, kände mig frusen och lite kymig. Bara det inte är förkylning på gång! Barnen var inte i sitt esse, de var gnälliga, blev osams och det var ständigt någon som var ledsen.

Jag tränade mitt 15-minuterspass och fick avbryta flera gånger för att trösta, hämta både det ena och det andra.
Ställde mig i köket och medan jag lagade mat lyckades Leon somna på sitt rum (jaha, det var det gnället berodde på). Jag experimenterade lite grann. Kokade matvete, stekte lök, champinjoner och quornfilé i strimlor. Lade matvete, babyspenat och ruccola i botten av en form, lade över det stekta + soltorkade tomater, färska tomater, svarta bönor och cashewnötter. Överst hade jag mosat fetaost blandat med matlagningsgrädde. Det blev gott och nu har jag två matlådor också!
Barnen skulle få rester från måndagen. När vi skulle äta hade Li också somnat, hon sov för natten! Sånt vet man dock ALDRIG. Så vi åt i omgångar.

Efter maten lade jag mig i sängen, Luca låg bredvid mig och tittade på en film och jag med. Tror den hette "Serious moonlight" med Meg Ryan, lite småtrevlig sådär...P-O åkte och tränade och jag gjorde ett ryck, plockade ur diskmaskinen, hängde tvätt och förberedde morgondagen. Leon vaknade och han fick sin middag. Sedan busade pojkarna en stund.

Jag tittade på en film till "Everybody´s fine". En rätt fin film, lite lågmäld så där...
Luca somnade vid halv nio och jag bar in honom till tvillingarnas säng.
När P-O kom hem fick han "ta över". Jag somnade...

Man kan säga att jag hade en vääääldigt lugn kväll, rätt skönt och jag tror att jag behöver det nu! Det är väldigt intensivt på jobbet, vi far hit och dit för att besöka nya sexåringar, det är möten och olika konstellationer. Vi har vikarier och vi pusslar hela tiden för att få det att gå ihop.

På fredag skall vi åka till min pappa, jag har bjudit in oss till grillning :). Pappa frågade om vi inte ville sova över. Det skall bli mysigt, att bli omhändertagna lite grann, slippa laga mat och bara jäsa i soffan, det är livskvalitet det! William och Tilde kommer att bli jätteglada!

I kväll måste jag åka och veckohandla, skall handla lite extra till söndag också..tack för tipsen kring kolhydratfri kost som jag fick!!!!

Dagens outfit:
Appeteaser strap top i lite blue (storlek 0)
Jeanskjol från Esprit
Leggings från Gina Tricot
 Träskor från Calou
Ha en bra dag!!!
*kram*

2 kommentarer:

  1. Tycker du att Calou träskorna är lika sköna som bootsen? Jag är sugen på ett par. Du har ju flera, några du rekommenderar som man kan använda till det mesta?

    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. De är supersköna, verkligen! Skall du satsa på ett par tycker jag vita eller svarta!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails