Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Världens raraste make :)

Det är väl märkligt hur något bara så där helt plötsligt kan bli ett riktigt "must-have". Visst har jag sett lite bilder i bloggar och på nätet och tyckt att de var rätt coola....
...och så plötsligt i morse bara kom jag på det. Jag vill verkligen ha ett par träskor i silver. VERKLIGEN!
Kommer att bli såå fina till klänningarna jag har med silverpaljetter (Livingloving dress och Wig wam dress).

Började jaga runt på nätet som en galning!
Fanns på Swedish Hasbeens hemsida, men bara i storlek 40. Jag är ju knäpp, jag har komplex för mina stora fötter :o.
Inte är det lockande att gå upp en storlek i skor, men å andra sidan märks det inte av på samma sätt när man har en sko/stövel med hög klack!
Jag har faktiskt 40 på mina stövlar därifrån. Mina grease sky high är det 39 på och i dem ser fötterna rätt små ut så jag tror inte att 40 blir kanotvarning *hoppas*.

Min man är rätt underbar! På många sätt och vis! Något som är otroligt skönt är att han aldrig ifrågasätter att jag vill handla fina saker (och ibland till höga priser). Jag skulle inte orka leva i ett förhållande där jag var och varannan minut var "tvungen" att rättfärdiga mina inköp. Det är flera i min omgivning som frågar "men vad säger P-O?"...Betyder det att deras partner undrar, hindrar, ger dåligt samvete?

 Att han dessutom gav mig ett bidrag till dessa underbara skor som morsdagspresent från barnen gör ju inte saken sämre :)

Braided sky high i silver, ni är varmt välkomna till träskofamiljen :)
Och stor kram och puss till min man :)

2 kommentarer:

  1. Jättefina hade jag också velat ha.

    SvaraRadera
  2. De är underbara och kommer passa kanon till dina fina klänningar med paljetter!!
    Min man är också väldigt förstående och ifrågasätter sällan mina inköp!! Hade varit alldeles för jobbigt!! Han förstår och respekterar att det är mitt intresse och han har ju andra intressen han lägger pengar på. Bilen!! Den trimmas, nya fälgar etc och så byter han ganska ofta och det är ju knappast gratis...
    Kram Ina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails