Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Blodfläckar i VIT fåtölj :(

God morgon :)
Åh, vad ledsamt det är när det blir missförstånd, så onödigt på grund av bristande kommunikation. Det drabbades vi av igår och som grädden på moset blev vi dessutom osams. Onödigt! Vi somnade väl inte osams, men båda ledsna och besvikna och det är ju lika illa det, typiskt!

Hade lite otur på kvällen, lagom när vi skulle sätta igång och natta barnen upptäckte P-O att det var massor av blodfläckar i vår vita fåtölj. Det visade sig att Luca hade skrapat upp båda tårna när han hade smitit ut för att åka Bobbycar, barfota! Han var inte ledsen utan mest förundrad tror jag. P-O plåstrade om honom och började sedan torka fläckar på golv, dörr och gardiner(!?).

Visserligen behövde fåtöljen VERKLIGEN tvättas, men inte så att man är sugen på att dra igång det åtta en lördagkväll precis. Det var bara att dra av allt och spraya på med Ta bort power och sedan tvätta med vanish! Fläckarna gick bort och vi hjälptes åt att trä på överdraget igen, det går bäst att göra det vått + att det inte blir lika skrynkligt *orka stryka*.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag mådde lite bättre i morse, igår var verkligen ingen rolig dag. Jag avskyr att vara "ofrivilligt/oförklarligt" deppig! Jag menar, varför? Jag har väl inget att vara deppig för!

Gick upp och fixade frukost till barnen och mig, gjorde dem i ordning, tog rätt på tvätt och plockade lite. Prövade att träna ett nytt pass som heter fettförbränning. Det var rätt så roligt, skall köra samma i morgon men öka motståndet lite. Jag var inte så där jättetrött när jag hade tränat klart och jag hade inte förbrukat lika mycket kalorier som jag brukar på mitt andra pass och det är klart att jag har det lite som "måttstock".

Har precis gjort mig i ordning och prövar en ny kombination idag. Dessa Bloomers var ju faktiskt det första Odd Molly-plagget jag köpte tillsammans med ett linne/klänning/underklänning (vad det nu är?)

Dagens outfit:
4 continent x-stich dress i brown (storlek 0)
100 gr lovelove tank i lite lilac (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Bloomers i powder (storlek 0)
Träskor från Calou (Knyta, lavendel)
Ha en skön söndag!!!
Helénakramar

3 kommentarer:

  1. Jag läser din blogg ofta men är jättedålig på att kommentera...Ledsen för det :-( Men nu måste jag bara säga att den kombinationen var verkligen superfin :-) Hoppas du får en bra dag och tack för en bra blogg..

    SvaraRadera
  2. hej
    jag vill bara tipsa dig om att inte dra på tyget på fotöljen vått då möglar stoppningen efter en tid kommer fotöljen att lukta illa
    gäller även fuktigt tyg

    mvh vinterlydia

    SvaraRadera
  3. Sofie: Tack, vad glad jag blir :)
    Vinterlydia: Aha, där ser man..det har inte hänt mig förut, har gjort så med samtliga möbler med avtagbara tyg...skall se upp med det i fortsättningen! Tack för råd!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails