Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Lyrisk!

God kväll!!!
Jag säger bara en sak, WOW!
Jag har haft en makalöst rolig eftermiddag/kväll! Först att få umgås med dessa glada, sprudlande, varma, trevliga, underbara människor. Jag blir alldeles varm i hela kroppen bara jag tänker på det!
Att sedan få vara med "bakom kulisserna". En helt fantastisk 17-årig (?) son som lagar pajer, fixar med efterrätt, dammsuger. En dotter som direkt hemkommen från Grekland ställer upp, svidar om, visar kläder och direkt går ut och serverar gäster. En man som dukar om, organiserar, bär saker. Underbara medarbetare som fixar och grejar, hämtar, servar och hjälper kunder. Jag är så oerhört imponerad av "Familjen Smultrongården" och jag är så himla glad att jag får vara en liten liten del av den!

Har fått så mycket komplimanger och vänliga ord i kväll att jag skall spara dem i mitt inre och plocka fram i de lägen då självförtroendet sitter vid fotknölarna.

En ur rar tjej gick runt och fotograferade hela tillställningen, jag hoppas på mååånga fina bilder i Evas blogg sedan, då skall jag knycka en del och lägga in här!

Jag visade bland annat denna Wig wam. Man kan ju inte annat än att bli kär. Den är i storlek 1 och lite stor, men det struntar jag i, kände mig verkligen jättefin i den! Hade den tillsammans med den bedårande skinnjackan för 14 000 (och det är det närmsta jag kommer den vill jag lova).
Wig wam fick följa med hem och den skall allt invigas imorgon!
Längtar redan!

Nu måste jag fortsätta här hemma...jag fick lämna jobbet som städerska för en kväll, men nu kallar sysslorna igen, så kan det vara!

Tack Eva och co för en oförglömlig kväll!!!

Helénakramar

1 kommentar:

  1. Låter som en härlig kväll! Sånt man kan leva på länge.Önskar att jag bott närmre så jag kunnat besöka Smultrongården. Verkar vara ett så mysigt ställe. Tack för att du delar med dig och jag får läsa. Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails