Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Spontanitet!

God morgon :)
Att det inte blev något mer inlägg igår beror faktiskt på lite spontanitet från min sida ;).

Jag slutade tidigt och hade inga planer för eftermiddagen mer än att jag hade för avsikt att träna. Bestämde mig för att kasta om planerna. Det var ett tag sedan jag var hos min mormor och morfar. Chansade och tog med både Li, Leon och Luca. Åkte direkt efter förskolan och mina morföräldrar blev allt lite överraskade. Luca var lite tjurig till en början, men när gammelmorfar trollat fram glass ur frysen och jag hjälpt honom att dela så mjuknade han. Vi stannade en dryg timme, barnen var glada och spralliga och det gick över förväntan, men jag märkte att mormor och morfar blev stressade av ljudet och energin.

Tog med mig barnen ut till lekparken, den är jättefin och när de frågade så snällt om vi inte kunde leka så tänkte jag att "va 17, träna kan jag göra i ett annat liv". Vi stannade en stund och sedan bestämde jag mig för att strunta i middagslagning och tog med mig kidsen till McDonald´s istället. Såå skönt! För min del är det inte maten jag vill åt (deras veggieburgare är inte god och nu skall jag aldrig mer kasta pengarna i sjön på en sådan) utan känslan av att slippa tänka på mat hemma! P-O åt på O´Learys där han var på after work. Ludde och Lovisa fick ta sig något ur frysen/kylen. Är man 16 respektive 18 så kan man fixa sig lite middag själv tycker jag! Jag flyttade hemifrån när jag var 18, då skötte jag ju ett helt hem med allt vad det innebär av ekonomi, handling, matlagning, städning, studier, extrajobb...

När jag kom hem hann jag i stort sett bara landa, byta kläder på barnen och så ringde det på dörren. Det var gulliga Åsa som kom lite tidigare. Hällde upp varsitt glas rött till oss. Vi konstaterade att vi nog aldrig druckit något alkoholhaltigt tillsammans, konstigt med tanke på alla år vi känt varann. Vi har liksom umgåtts under andra former helt enkelt...

Hann småprata en stund innan det var dags för hennes pojke (och massor av andra barn förstås) att springa brasrännet. Vi gick dit och jag kan säga att mina barn njöt i fulla drag. De åt, fikade, de rullade sig ner för backen, de busade, dansade, de var upp på scenen, de lekte med sina förskolekamrater och med Emmorna som var där. Jag hann pratat både med Åsa, Petra, Jossan och massor av andra bekanta. Jättelyckat verkligen! Lovisa hade ett gäng kompisar hemma hos oss och Åsa och jag gick hem en sväng för att kissa med Li och hjälpte Lovisa att ta ut P-O´s cykel ur garaget. Vi fyllde på med lite rött :)

P-O kom till brasan vid halv sju ungefär, vi stannade till niosnåret, då frös vi och var hungriga. Satte på en mastodonttvätt med ler-och grästäckta kläder. Barnen somnade till en film, P-O och jag drack vin och åt ost och kex, mysigt! Jag somnade vid tio men väcktes av min käre man i natt ;).

Luca väckte mig i morse och då var huvudvärken inte nådig, självförvållat! Efter en stund masade jag mig ur sängen och började dagen med två alvedon...Man får skylla sig själv helt enkelt! Tog rätt på tvätt och satte på en disk, klädde Luca, mailade till Eva, matade fiskarna och tränade först en liten stund. Flåset var inte det bästa. Tog en paus och gav barnen frukost och plockade ur diskmaskinen. Tränade en stund till och tog en paus för dammsugning. Tränade sista stunden. Det var också ett sätt att träna, klarade mina 30 minuter även om det tog 45 :D.

Duschade och gjorde mig i ordning. Har precis ätit frukost.
Snart skall jag åka till Maxi, tanka bilen, hämta ett me&i-paket och köpa lördagsgodis!
På schemat idag står: klippning av P-O och förhoppningsvis Luca. Köpa träningsbyxor+skor till P-O...
Vad har du för planer?

Dagens outfit:
Native shirt i chalk (storlek 0)
Spoiler underdress i royal (storlek 1)
Bälte från ?
Jeanskjol från Zoe
Leggings från Gina Tricot
Träskor från Calou


Ha en bra dag!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Vad fint ni hade igår. Härligt!

    Vad kul att du fått dina meandikläder redan. Jag väntar på våra :-)

    Idag har jag hunnit med städning och veckans stryktvätt. Nu är det snart "second breakfast" du vet den i ett nystädat hem, med badade barn, duschad mamma *underbart* bästa helgstunden för oss nästan.

    Sen blir det till affären för att handla lördagsgodis, pannkakor med sylt och grädde har jag också utlovat och ett besök på polarn och pyret för att byta ett par byxor blir det med!

    Hoppas din dag blir riktigt fin.

    OCH underbara outfits igår och idag! En eloge till dig som orkar vara så fin och förgylla varje dag.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails