Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Lill-lördag!

God morgon :)
Idag är det vekligen "lill-lördag". Det är en av fördelarna med att jobba raka veckor, det blir lite röda dagar däremellan som ger en extra ledigt. Dock jobar jag på fredag igen, då stänger jag. Det är bara mysigt att jobba en klämdag sådär, det är lugnt och skönt på jobbet. Man hinner göra roliga saker med barnen och man hinner växla några ord med sina kollegor, trevligt!

Idag är det lite special. Dels hämtar min pappa Tilde på fritids i eftermiddag för Beriths barnbarn Felicia kommer och de två leker väldigt bra. Hon skall sova över där. I eftermiddag slutar jag en halvtimme tidigare för att jag skall på utvecklingssamtal med William.

Imorgon hämtar Micke William på eftermiddagen för att åka till min pappa (ja, de umgås efter det att vi skilde oss). Med andra ord så får jag säga hejdå till Tilde redan idag och till William imorgon :(...men det är roligt för barnen och har barnen det bra mår jag bra! Man måste se bortanför sitt ego och tänka att man själv är sekundär! Lätt att skriva, inte alltid så lätt i verkligheten...

Morgonen har väl varit som andra morgnar...ibland är det skönt med rutiner och ibland känns de fruktansvärt oöverstigliga. Tvätt som vanligt, mat till fiskarna och malarna. Sitta en stund vid datorn och "vakna". Träna (seeegt), plocka lite, duscha, frukost till barnen, klä på, bädda och nu belöning i form av frukost och blogg :)

Dagens outfit:
Makeout blouse i chocolate (storlek 0)
Spoiler tank i chocolate (storlek 1)
Jeanskjol från Esprit
Träskor från Calou (Nina)

Ha en bra dag i solen!
Helénakramar

8 kommentarer:

  1. Nice som vanligt!!
    Har länge undrat hur du hinner allt på morgonen, hur dags stiger du upp egentligen? Visst plockar och fixar jag också mycket men det känns som att du har järnkoll jämt. Nu skriver ju du väldigt utförligt vad du gör hela tiden och kanske om jag skulle punkta ner allt så kanske det skulle se liknande ut men att du hinner TRÄNA(!) på morgonen det övergår mitt förstånd och sedan göra dig iordning och se så fräsch ut jämt hmm du är ett mirakel ;-) Imponerande är det i alla fall!!:-D
    Gällande barnen du har men ditt ex så måste det vara jobbigt att vara skild från de ibland men vad gör man liksom? Där gäller det att vara lyhörd som förälder och inte sätta sig själv främst vilket, som du skriver, kan vara svårt ibland kan jag tänka...
    Dina nya Calous, mmm me like!! Skulle såå gärna vilja ha ett par!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  2. Hej på dig hurtbulle ;-)
    Ser att du har fina träskorna på dig. Jag har köpt ett par Calou, Paula i gammelrosa...superfina och sååå sköna.
    Jag undrar bara när du går upp på morgonen för att hinna allt du hinner. Jag beundrar dig.
    Du är alltid så fin i dina kläder. Jag vet av erfarenhet att är man fin till det yttre så känner man sig även fin till det inre.
    Jag längtar till att få läsa din blogg varje dag.
    Arbetar själv som förskollärare.
    Kram på dig och njut av ledigheten...Cilla.

    SvaraRadera
  3. Tjejer: Lustigt med två likadana frågor till samma inlägg :) Min klocka ringer 04:20 på morgonen *upp och jobba* :D

    SvaraRadera
  4. Ha ha. Ja, jag läste det andra inlägget nu och ser att de var ganska lika.
    Var köper du dina Humanity armband? Jag funderar på att köpa och har sett att de har på smultrongården men har aldrig tänkt på att kolla vad de kostar...Ciao...Cilla.

    SvaraRadera
  5. Håller med, helt otroligt att du orkar! Själv går jag upp vid 6.30, fixar mig lite sen upp med barnen och äta och sen åka till skolan.
    Tvättar INTE, sätter INTE på diskmaskinen, tränar INTE, plockar INTE. Men nu har ju jag bara två barn, så jag behöver faktiskt inte tvätta varje dag. Jag orkar faktiskt inte plocka så mycket på vardagar, efter jobbet är jag så TRÖTT! Barnen leker, vi myser och sen dunsar jag ner i soffan efter barnen lagt sig vid 20.00. Iofs försöker jag träna lite ibland, men jag hatar alla "måsten". Oj, långt inlägg...hoppas bara du tar det lugnt ibland också...tror man behöver det :)

    SvaraRadera
  6. Cilla: Smultrongården tar 329 kronor för sina Humanity! Jag har köpt där och från hemsidan i USA, lycka till!!!!
    Anonym: Visst behöver man ta det lugnt ibland! Det gör jag vid datorn på kvällen eller framför en film...Kramis

    SvaraRadera
  7. Förstår inte heller hur du orkar träna på morgonen men då blir det förståss tid över till annat senare. Det låter lite knepigt att din exman fortfarande umgås i familjen, hur hanterar din nya man det? Jag skulle nog tycka att det var jobbigt.
    Vad härligt bruna och snygga ben du hunnit få redan, jag är vit som ett lakan fortfarande efter vinter och frostig vår, brrr.
    /Maja

    SvaraRadera
  8. Maja: Jo, P-O tycker inte det är så väldans skoj, men jag kan liksom inte göra så mycket åt det...M har ingen pappa i livet och min har varit som en "extra" för honom...jag vet att M resonerar att "det är mina barns morfar"...Jag lämnade M och jag skulle inte ha hjärta att "förbjuda" dem att umgås...
    Jag fuskar ju i solarium, men visst är det trevligt att ha lite färg nu när man kan gå lite barbent! Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails