Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Alltså denna kombo....


Hallå där :)

Pratade som hastigast med Eva på förmiddagen och YES, det har kommit Odd Molly till Smultrongården! Och yes, dessa från UGG har kommit! Jag måste måste måste prova! Den här klänningen som går under namnet "Jill Johnson" tror jag skulle vara assnygg med koftan och de underbara stövlarna från UGG. Vad tror du?






Dagen har bara rullat på i full fart och med en del av de där guldkornen som gör att jag känner, wow, det här är MITT jobb. Det här är det jag har betalt för! Jag älskar stundtals mitt arbete! 

Kom från jobbet vid halv sex, hjälpte P-O med maten, han hade dukat och var i full färd med att laga tacos. Ludde kom över med flickvännen Sofia, väldigt rar tjej!!!! Vi har precis ätit, skojat lite med henne om att vi brukar be bordsbön ;). Sedan drog vi på AC/DC på radion, det är något slags marathon nu! Bra! Och barnen dansar och headbangar :) 
Life is good :)

Imorgon skall jag åka med Helena ut till Smultrongården, det innebär att jag får ta en käck promenad till Lillån för att möta upp henne. Har fått en noggrann vägbeskrivning (och karta) av en förälder på jobbet. Det skall bli en genväg på ett par kilometer. Annars måste jag promenera fem kilometer på en bilväg...Siktar in mig på att gå 06:45 för att kunna möta upp henne 07:45. Håller tummar och tår för att jag kommer rätt! Har med mobilen utifall!

Dricker ett glas vin (eller två för att vara ärlig), äter glass och njuter av att jag klarat av en vecka till på mitt arbete!

Ha det gott!
Kramis

8 kommentarer:

  1. Snygg kombo! Du får gärna ta foto av den, för att visa hur klänningen ser ut på. Hittills är det endast produktbilder, och de kan ju vara lite si och så...
    /Ellenor

    SvaraRadera
  2. Om jag kommer ihåg!!!
    Köper jag det så absolut!!!Kram kram

    SvaraRadera
  3. Jag skulle bli jätteglad om du provade koftan och visar bilder på bloggen. Jag funderar hur den är i storlek, har själv inte möjlighet att prova eftersom jag har 25 mil till närmaste butik som säljer mollysar. Ha en bra fredag, stor kram

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset om Efva Attling! Det är ju sååå svårt att välja ringar. Du har inte några bilder på dina? *behöver inspiration*

    SvaraRadera
  5. Som du sa på fl jag bara tänker behålla båda. De är så fina båda på varsitt sett. o ja hoppas det blir en träff någon gång framöver som jag kan vara med på. Så roligt o träffa dig o vill göra det igen. o smultrongården är ju nästan beroende framkallande...

    SvaraRadera
  6. Lycka till! Jag ska hålla ögonen öppna om jag ser någon vilsen själv som irrar omkring på åkrarna imorgon bitti.
    Jag brukar gå tvärs över Vallby till Lundby. Det är inte ens 2 km men kan vara lite knepigt att hitta om man är ovan.

    SvaraRadera
  7. Wow, vilka snygga stövlar! Hur är de i storleken och vad kostar de? Kram från Lisa :)

    SvaraRadera
  8. Susanna: Nu finns det en bild, men mer kommer sneare, i stängd variant, nu är den baar åtdragen med snöret...

    Tove: Jag gick förbi ditt hus, finns det genväg fram till tunneln utan att gå bilvägen? Cykelvägen, går den dit?

    Lisa: Supersköna, jag gick upp en storlek för att kunna ha sockar i...lite svåra att få i foten (i min ordinarie storlek som är 39)...valde därför större...2 999:- är priset!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails