Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Full fart!

God morgon :)
Då var det torsdag och full fart mot helgen! Först skall jag göra en halv arbetsdag på Lundbyskolan. Hinna slänga i mig lite mat och så fort som ögat ut till tjejerna på Smultrongården *roligt*

Hann både det ena och det andra igår kväll, skönt att bocka av och vara förberedd!
Morgonen har varit intensiv. Först jaga upp William för en dusch. Plocka ur diskmaskin och ta rätt på torr tvätt. Konstaterade att det är minusgrader här idag och vi beslöt oss för att nu får vinterutrustningen hängas fram på förskolan. Upp på vinden och hämta Luca´s set och alla mössor/vantar. Hämtade tvillingarnas overaller i källaren och gjorde i ordning en stor påse!

Idag skall jag lämna de små och P-O skjutsar de stora till skolan för han skall ha bilen till ett möte. Sedan hinner jag lagom få den till att jag skall åka. Organisera mera!

Dagens outfit:
Continental knit dress i military (storlek 0)
Chrysalis minigown i dark powder (storlek 1)
Sleevewarmers i multi
Leggings från Gina Tricot
Stövlar från In Wear


God




Ha en bra dag!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Denna outfit gillar jag verkligen klänningen så användbar måste vara snyggt att ha en minigown i rouge under oxå som rostetten fram allt passar verkligen till military me like!!
    Vilken tempo shit men lika bra köra på medans ångan uppe ...ha en bra dag på jobbet å lika bra dag ikväll på smultris in heaven!!
    Vinterkläder shit har inte ens kollat våra barns än...hihi..bröllopet tar allt just nu men snart över så då får man ta tag i livet igen eller...då svävar man kanske så då är det kört igen ...hihi

    Ta hand om dig längtar tills nästa inlägg och se om nåt nytt flyttat in...
    calous nya modell WOW *gillar* färgen med

    KRAM

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails