Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Trötter...

God kväll :)

Här har ni en mör tjej som helst av allt skulle vilja lägga sig i sängen och slå igen sina blå, men eftersom hon lider av syndromet "du har inte rätt att vila förrän allt är avklarat" så måste hon hålla sig vaken för att ta rätt på tvätten! Så det så.

Har haft en jättemysig dag idag! Det gick bra på jobbet, effektiv som bara den och jag klarade av utvecklingssamtal och 18 hälsojournaler!
Efter att jag varit matvärd for jag hem, slängde min nya jacka i tvätten, fick fläckar på den igår när jag var rastvärd men glömde bort det igår när jag kom hem. Hade på både TaBort och tvättade i vanish! Nu är den minsann ren och fin igen!

For ut till Smultris och fick träffa Clara för första gången, mycket trevlig tjej! Och så fint de hade gjort det! Lekstugan var fylld med diverse godsaker. Trädgården dignade av frukt, grönsaker och massor av växter. Hade tänkt lägga in en bild här men blogger krånglar :( 
~~~~~~~~~~~~~~~

Nu fick jag till det (är det fler som har problem med bilduppladdning?)

Min kollega Tina kom ut också, det var mycket roligt att se henne!!!Och vilken snygg kofta hon köpte sig sedan då! Den ser jag fram emot att få se live :)



Idag har jag slagit mig själv med häpnad, jag har lyckats låta bli att shoppa! Jag känner mig rätt "nöjd" med det jag införskaffat tidigare under säsongen. Visst skulle jag lätt kunna tänka mig flertalet plagg men nu skall jag lugna mig lite och känna efter, de plagg jag köpt har varit både impulsinhandlade men även efterlängtade. Nu är ju min lista "avbockad" och jag skall bara njuta av alla fina kläder som jag faktiskt redan köpt!

Kom hem till vakna tvillingar men de somnade ganska omgående. Jag tog rätt på post, satte på en tvätt, packade upp, plockade ur diskmaskinen, diskade. Nu återstår bara att hänga tvätt!

Sov gott!!!
Kramar i massor

4 kommentarer:

  1. Det är ju ALLTID du som fixar med tvätt, disk mm
    Vad fixar P-o med då ?? Det verkar som det alltid är du som oxå sköter barnen på morgonen . du behöver mer avlastning ...

    SvaraRadera
  2. Du har en award att hämta hos mig!

    SvaraRadera
  3. Anonym: Vi hjälps åt med barnen och han är den som lämnar och hämtar de små mest (och det är ju baserat på våra arbetstider). Jag sköter nästan all disk, städ och tvätt....Han sköter trädgården...

    Mollyista: Tack fina du!!!

    SvaraRadera
  4. Vilken konstig arbetsfördelning.. Trädgård/renovering är ju knappast sånt man pysslar med varje dag..
    Fantastiskt att låta bli att shoppa en dag.........

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails