Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Det är skillnad!

God morgon :)

Då var det dags igen! En ny dag och dessutom fredag. Om en stund skall jag åka iväg och tanka bilen så att jag inte får bensinstopp på väg ut till Smultrongården. 
Vi verkar få precis lika fint väder idag *härligt*.
Vi pratade om det nyss, P-O och jag, om skillnaden mellan att vara på skolan och på Smultrongården. I mitt jobb som förskollärare så är jag ju rätt rörlig men jag sitter också stilla, i samlingar, vid datorn, i möten, vid "arbetsborden" med barnen. Men på Smultrongården sitter jag ALDRIG ner mer än när jag går på toaletten eller käkar lunch. På Lundbyskolan är ljudnivån konstant tokhög medan på Smultrongården hörs lite sorl och Caroline Af Ugglas från stereon. Det ÄR skillnad. När jag kommer hem från Lundbyskolan är jag trött i huvudet, när jag kommer hem från Smultrongården är jag trött i kroppen.
Jag tycker om båda ställena just för att de skiljer sig så åt!

Morgonen har gått åt till att göra mig i ordning, gosa med Luca, ta rätt på tvätt och fixa mig lunchmacka. Skönt med lite sovmorgon, bara kunna ligga kvar en stund och göra allt i maklig takt...

Dagens outfit:
Wool mix long cardigan i vintage powder (storlek 0)
Cheque 3/4 dress i grey (storlek 1)
Strumpbyxor från Twilfit
Knee length socks i grey
Träskoboots från Calou







Ha en bra dag!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Vad fin du var!

    Ja...jag slås alltid av skillnaden på arbetsplatser när jag kliver in på min mans kontor, jag blir nästan nervös för så tyst är det!! På mitt jobb låter det ju alltid, och jag är själv hela tiden aktiv på något sätt, även om man ibland kan sitta ned en stund på em. Fast oftast sitter man bara korta stunder... Men just att det är så levande.. motsatsen mot ett alldeles tyst kontor....Huvva! Samtidigt som jag tänker att "farao vad mycket de måste hinna på det här stället" ! Vad skönt att kunna lyssna på musik hemma, för det gör jag ALDRIG längre, orkar inte med det alls. Är för trött mentalt helt enkelt.

    Nu ska jag njuta av fredagskänslan.
    Kram på dig!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails