Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Goda vänner!

God morgon :)

Söndagen är här. Veckans enda vilodag. Idag skall barnen få busa av sig på Skojlandet! De har inte varit där förut. Skojlandet är mindre än Lek&Bus och det är lite lättare att hålla rätt på barnen. Man kan sitta vid fikabord nära utgången så vet man att de aldrig försvinner ut!

Kvällen igår var ett tag riktigt intensiv! Jag fick ett ryck och dammsög, skar alla grönsaker till tacos, dukade och stekte köttfärs. Tog rätt på tvätt och plockade med det sista. Ibland kan jag verkligen lägga i en växel till och igår behövdes det. Jag hade bara ätit en smörgås på Smultrongården och var vrålhungrig, det kändes trevligare att maten skulle vara färdig när grannarna kom. Helena hade gjort vegetariska biffar med jordnötter, dessa hade vi i tortillabröd med alla andra tacotillbehör, det var urgott!

Anki med familj tittade förbi, jag hade så gärna bjudit in dem om det inte var för att det var som mest rörigt då. Det är rätt sällan som vi har sällskap på helgen och plötsligt så står det två familjer och knackar på vår dörr. Jag blir alldeles bubblig när jag träffar Anki. Hon är helt otrolig på att få mig att skratta. Vi har precis samma humor och när jag skulle berätta om "Ullared-sekvensen" så fyllde hon i direkt "och de sade inte ett dugg till varann". Vi skall ses om drygt en vecka, det skall bli jätteroligt, jag längtar!

Helena och jag drack vin och pratade, mysigt! Barnen hade verkligen roligt, de sprang runt och lekte alla möjliga vilda lekar! Men konstigt nog så har vinet en lugnande effekt på det med ;) Eller snarare, jag kan stå ut med ljudet! P-O fick hålla sig till cola, han skulle hämta Lovisa från en fest.

När grannarna hade gått hem till sitt fick jag massage, det behövde en trött rygg!

Dagens outfit:
Remix blouse i old pink (storlek 0)
100 gr lovelove tank i white (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jeansleggings från Vero Moda
Boots (Hilda) från Calou






Ha en bra dag!!!
Helénakramar

9 kommentarer:

  1. Söndagen låter trevlig hos er: skönt med "vilodag".

    Själv är söndagar ofta lite stressiga: simskola och innebandyträning för grabbarna och just de senaste helgerna har det varit födelsedagsfika eller kalas att åka till. Kul, men också jobbigt..., så i dag också. Men sedan blir det nog lugnare på den fronten ett tag. Skönt! Då kan man liksom ha tid att ha andra än släkten på sin träfflista.

    Ha en skön söndag och som vanligt är du jättefin!

    (p.s. jag kunde inte motstå att klicka hem den svarta...nu måste jag bara bestämma vad som ska ut istället- och det är jag urusel på...)

    SvaraRadera
  2. Äsch, behåll allt! Jag har än så länge inte sålt ett endaste Odd Molly plagg...jag har ju köpt dem för att jag tycker om dem :) Kram kram och lycka till i söndagsfarten!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vilka fina jeansleggings! Jag har likadana.:) Men problemet är att de hasar ner på halva rumpan hela tiden. Har du något bra knep för att hålla dem uppe? Kram från Carro!

    SvaraRadera
  4. Carro: Assnygga, men obekväma :( Samma problem här därför har de åkt av nu när jag skall hasa runt på golvet med barnen!

    SvaraRadera
  5. Vad fin du är vännen!! tack för den fina hälsningen i min blogg igår, måste säga det samma att det känns som du är min vän fast vi aldrig träffats. Du måste följa med på ngn Mollyträff!!!
    Jag är grymt sugen på Moa boots från calou i grått, är de lika sköna som sommarens?
    Kram Ina

    SvaraRadera
  6. Skorna är jättesnygga dom måste provas!

    SvaraRadera
  7. Ina: Moa boot har jag inte provat, men de andra bootsen jag har är grymt sköna!!! Tack själv :)

    SvaraRadera
  8. Så kul att följa din blogg!
    Vad fin du och mollyplaggen är på alla bilder.Kul att följa just ditt vardagsliv, med familj och allt som hör till.Har själv 3 barn med hus och hem samt jobbet som skall skötas.Det tar sin tid, men du verkar fenomenal med att hinna med allt!
    Ha en bra start på nya veckan!
    MVH Helen

    SvaraRadera
  9. Snyggt du klär dig:) du verkar verkligen gilla Odd molly haha:)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails