Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Vilken dag :o

God kväll :)

Himmel så glad jag är att det är fredag!
Fredag, visserligen utan mina stora skruttar, men de kommer å andra sidan imorgon och är inte "långt borta". Fredag med en tuff arbetsvecka i bagaget. Oerhört vänliga människor i min omgivning. Människor som får mig att bli alldeles varm inombords. Men även människor som får mig att gråta av sorg.

Idag har jag fixat och grejat. Började med att leverera nytvättade lakan till mormor & morfar! Bjöd barnen på vinbärskakan, en riktig hit! Fått födelsedagskramar och massage av barn! Jag är lyckligt lottad i mitt arbete. Det är så in i bängen tufft ibland, men all värme, omtanke, ömhet och kärlek som man får av barnen, det är obetalbart. Idag har det varit en väldigt lyckad dag i det avseendet!
Jag har dragit i mina trådar idag och det har kostat mig frustrationer och tårar (fy vad ofta jag gråter nuförtiden).
 Men det är ordnat nu!


 Det har också varit en dag med glädjande besked och illvrål :)
Jag är på gång!
Och ett extra stort tack till min underbara pappa som gör allt det här möjligt!
Jag älskar dig!


Jobbade över en stund idag. Vi tittade på en helt fantastisk dansfilm och vi hade barn som gav 100 % framför "duken".  Jag kände att jag ville prata med berörda föräldrar och det gjorde mig inte ett dugg att det var på min "fritid". Promenerade hem till Emma. Denna underbara unge! Skulle lätt kunna adoptera henne om jag fick chansen!
Hon stannade en stund till så att jag kunde klättra upp på vinden och leta efter skridskor till Sannas bonusdotter. Hittade ett par som hon kan låna! Sanna kom strax efter och stannade en stund. Trevligt att pratas vid! Jag saknar verkligen alla mina väninnor. Gränslöst mycket faktiskt. Varje dag! Jag önskar att jag hade mer tid med er allihop!

Karro J, Camilla Å, Anki Å, Jessica O, Karolina N, Helena S, Maria L-H, Sanna W, Åsa P, Josefin G, 
Petra Å, Kata B , Linda B, Eva U, Mia H, Pia H, Ylva D, Anna T, David S, 
Jag saknar er!!!!

NU har vi precis ätit pizza, jag dricker lite vitt vin och njuter av ledighet och känslan av att det är min födelsedag imorgon :)
Får man älska att fylla år fastän man är vuxen?
Vuxen? Är man det när man skall fylla 36?
Känner mig som 22...typ :D

Puss och kram

Ps! Anna, tack för kortet idag, om du visste vad glad jag blev!!!!

1 kommentar:

  1. Hm Helena, jag blir en aning nyfiken vad Du har på G..spännande. kram på dig duktiga intensiva varma människa..jag följer din blogg med spänning och inspiration.
    Hoppas du får en underabar födelsedag i morgon!
    Go kväll/ Nina

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails