Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Snart helg!

God morgon :)

Det närmar sig helg, skönt. Jag ser fram emot att få sova lite längre, eller åtminstone inte tvingas upp 04:50 om morgnarna. Jag ser fram emot umgås med min familj, att äta gott, ta mig ett glas vin. På söndag skall Helena och jag ta med oss alla småttingar till Skojlandet, det skall bli trevligt!

Idag skall jag fixa pass efter jobbet. Då har jag det ordnat utifall det blir någon Frankrike-resa. Mitt gamla gick ut för ett tag sedan och dessutom var det mitt gamla efternamn i.
I kväll skall jag pussa lite extra på mina stora ungar innan de åker till sin pappa.

Kvällen igår gick åt till tvätt och disk och veckohandling. Såg en stund på tv också, Arga snickaren faktiskt. Ibland får jag tokångest av att se programmet. Tänker på allt som vi borde göra här på huset men som ingen av oss mäktar med. Nu brukar ju programmet sluta gott och det är trevligt. Vill inte ha olyckliga slut här inte. 
Nej nej.

Dagens outfit:
Wool mix long cardigan i vintage powder (storlek 0)
Chrysalis minigown i almost black (storlek 1)
Leggings från H&M
Jacquard sleevewarmers i almost black
Träskor från Calou





Jag älskar dessa leggings redan! Sköna i modellen, lagom höga (så att den inte kasar ner över ändan) och dessutom snygga tycker jag!


Ha en bra dag!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. Grymt snygg outfit... gillar mörka kläder.
    Ja helgen närmar sig .. gott !!!
    Själv är jag hemma och vabbar för fjärde dagen i rad ... kommer tyvärr inte bli ngt jobb imorgon heller. Ni behöver inte vabba så mycket trots många barn ?? Skönt för er , alltid roligast med pigga och krya barn.
    kram Annika från småland

    SvaraRadera
  2. Annika: peppar peppar så har alla sju barnen hållit sig relativt friska sedan vi började jobba i somras...Lita astma, förkylning, hosta, men inte så att någon varit "utslagen" Kram kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails