Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Rea!

Hallå där!

Tack så oerhört för pepp och omtanke! Ibland är man ju så där oföklarligt nere, bara känner sig dränerad och urlakad. Skönt att få skriva av sig och sedan dessutom få Er support, ovärderligt!

Läste hos Eva-Lena att det var rea hos Madsogmille. Jag har kikat in i den butiken ofta men den danska kronan har ju inte varit "så rolig". Hade två plagg i varukorgen och sedan fick jag lite dåligt samvete så då stängde jag ner. Sedan har jag klurat och funderat och klurat lite till... 

Saken var biff när jag besökte min mormor och morfar, fick julklappspengarna till barnen och beslöt mig då för att Li skulle få klänningen nedan (man jag får förstås skjuta till lite) och faktiskt så tröstshoppade jag till mig också.
Varsågod, nu får alla som vill vatten på sin kvarn. Jag TRÖST-shoppade! Jag försökte fylla ett hål med shopping ;) Och vet, ni, det lyckades, jag mår genast lite bättre! Knappt så man vågar säga det, men shopping är faktiskt en sak som jag mår bra av! Det löser inte mina stora bekymmer i livet, men det ökar min känsla av välbefinnande och det gillar jag!
Är grymt spänd på att få prova ett Chillnorway plagg för första gången!


Jasper tunic i navy!


(Och så här ser produktbilden ut men i offwhite då förstås!)





Jupiter dress i blå!

Tänkte att Li och jag skulle matcha lite!

Tog alltså med mig barnen till min mormor&morfar och ja, det var ju full rulle som vanligt och tyvärr var jag tvungen att åka mycket tidigare än jag hade velat. Barnen har varit väldigt speedade idag (som att de känner av på direkten att jag inte är fit for fight!). När vi kom tillbaka fick de vara med P-O i trädgården en stund, jag behövde fixa med konton och kontanter. Det måste vara ordning med alla julklappar hit och dit. Rättvist skall det vara!

Dammsög för andra gången idag, suck. Dammade och fixade lunch! Nu skall vi fika och jag hoppas att Luca somnar en stund, i såfall skulle jag vilja se Beck!

Ha en trevlig eftermiddag!
Helénakramar

3 kommentarer:

  1. Vill bara skicka en KRAM.....
    Sen ang julklapparna när du skrev att det skulle vara rättvist, hur menar du då??? På kronan eller på paket??? Varför jag funderar är att här är det samma problem VARJE år... Gubben har 2 sen tidigare men som ALLTID har bott hos oss och är MINA på alla sätt, sen har vi 2 gemensamma men det som är problemet är ju ålder skillnaden =(( Våra bara 23,21,12 samt 3....
    Oftast så får den yngsta flest paket men för minst med pengar.....
    Så därför intressant hur andra gör/tänker.....
    Sen de 2 älsta är det ju oftast dyra julklappar men så gör man paket av små saker t ex underkläder/strupor Hygien saker samt GODIS.....
    TACK FÖR DU DELAR MED DIG!!!
    Jag laddar med din blogg.....

    KRAM Madde

    SvaraRadera
  2. Tack kära du! Min man och jag gör lite olika, men jag är supernoggrann med att det skall vara rättvist när det kommer till pengar. Alla barn får för samma summa oavsett ålder...Kanske är fånigt men jag tycker att det är viktigt!
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Din man är väldigt rättvis men delar ut rättvisan över tid.
    Ibland behöver ett stort barn något extra, ibland får de små barnen flera mindre grejor till samma värde.I slutändan har alla barn fått lika mycket.
    Det är tex omöjligt om ett stort barn behöver en ny dator att köpa för samma värde till 5 barn vid just det tillfället, det säger sig självt. Sprider man ut värdet över tid och vid ett tillfälle det behövs då fungerar det bra.
    Mvh
    En rättvis P-O

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails