Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Läckra Tessan!

Hallå där :)

Jag har en Odd Molly-vän på jobbet. En rar mamma som är superläcker i sina kläder och idag hade hon denna klänning. Bara sååå snygg. Tio gånger snyggare än produktbilden säger jag bara! Blev så sugen på den! En riktigt fin vardagsklänning, snygg i snittet och väldigt härligt material! Lite flammigt i tyget liksom!

Idag har jag mailat och haft mig. Har ju fått total hjärnsläpp och bara måste ha en Merkur jumpsuit till Li. Fick mailsvar från självaste huvudkontoret. Ingen återförsäljare i Sverige har tagit in den (why??????). Men jag fick mailadress och nummer till hon som är ansvarig för barnavdelningen. Jag har frågat om jag kan få nummer till norska butiker som kan ha tagit in den...Vad gör man inte?


Idag har jag köpt de första julklapparna. Yes box alright. Allt för att minimera stressen i december! Och så har jag snabbhandlat. Imorgon får vi hjälp av en kollegas man som skall såga ner vårt plommonträd (alltså stammen som är kvar). Det är städdag nu på lördag och då skall stammen slängas i containern! Något vill man ju ge karln! Dessutom har vi en viss granne som blir 36 år idag, en liten present till henne också! Sedan köpte jag baguetter som vi skall äta så fort P-O kommer hem! Vi fyller med olika såser, ostar, pålägg, grönsaker *yummie*

Ha en trevlig kväll!!!

2 kommentarer:

  1. Har oxå spanat in den klänningen men i alomost black såklart..men vill klämma känna på den i verkligheten men kan tro att den passar alla tillfällen med rätt matchning!!!
    Skönt att böjrat med julshoppingen vi ska göra det lätt SPEL får det bli dyra men då ett!!

    Spännande med chilinorway såå fina kläder både till mammor och barn!!!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Har just lämnat tillbaka denna superfina klänning p.g.a. loggan som jag inte gillar alls! Saknar de tidigare fina broderade loggorna. Denna är inte vacker och jag tycker den förstör klänningen, tyvärr!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails