Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Jag behöver piggas upp!!!

Känner du också så? Att man jobbar, jobbar, jobbar lite till. Man pussar på barnen, lägger pussel, läser sagor, tittar på Pingu på film, man städar, tvättar, diskar och så slocknar man i soffan på fredagkvällen med ett glas vin. 
Ungefär
Just nu känner jag att det varit väldigt mycket lunk i mitt liv. Det vore roligt att göra något som är mer nervkittlande än att se på Idol...

Jag skulle vilja gå på bio med min make....eller gå ut och äta. Jag skulle vilja gå på tjejfest eller på fest helt enkelt, utan barnen. Jag skulle vilja bli bortbjuden och slippa tänka på mat en endaste kväll. Jag skulle vilja bli chockad av min make på min födelsedag utan att ha valt ut en present. Jag skulle just nu vilja ha bara en liten liten dos glamour i mitt liv. Bara lite. Yttepytte lite.

Gick på föräldramötet igår *wiehaaa*. Trevliga pedagoger, trevliga föräldrar och jag gjorde något som jag inte brukar göra. Jag avsade min plats i föräldrarådet. Och naturligtvis drabbades jag av oerhört dåligt samvete. Jag som övar mig i att stryka saker i min almanacka och försöka bara vara mer i stunden. Det är inte så lätt. Jag har suttit i alla möjliga konstellationer, Föräldraråd, Skolråd, Arbetsenhetsråd, klassförälder....P-O tycker att jag gjort min beskärda del och han har kanske rätt. Men när man själv jobbar i skolans värld vet man hur viktigt det är med engagerade föräldrar. Och så säger jag ja varje gång, men inte nu, jag kunde säga nej.

Lade mig i sängen när jag kom hem med datorn i knät och en popcornskål bredvid. 
Måndagsmys!

Idag har jag en intensiv dag framför mig. Tror jag måste jobba över också för det är inte klart med vikarier. Suck. Det nya bemanningscentrat fungerar inte då de inte har tillräckligt vikarier knutna till sig. Och det sliter något fruktansvärt på oss som arbetar, vi får pussla, jobba ensamma och stryka annat.
Emmorna skall hämta barnen idag, skall be dem ta barnen till parken en stund innan jag kommer hem.

Dagens outfit:
Voile short dress i chocolate (storlek 0)
Spoiler underdress i royal (storlek 1)
Jeansleggings från Vero Moda
Knee length socks i dark blue
Stövletter från Bianco




2 kommentarer:

  1. Så fin idag!!!
    Jadu ni kan få komma till mig å äta men hihi...älskar att ha gäster bjuda fixa !!! Det är sånt som piggar upp i livet..själv svävar jag på moln efter helgen såå ljuvligt vi hade det!!!GLAMOUR PÅ HÖGSTA NIVÅ!!
    Vi åker en weekendresa om 2v bara jag och min man nåt att se fram emot samt fick vi en sparesa i bröllopspresent ännu en uppiggare!!!
    Sköt om dig och försök få in nåt mys ni 2 det behöver man och så släpp lite måsten kan göra en lite piggare..typ skit i att tvätta plocka en dag DET KÄNNS SKÖNT SEN,man hinner tvätta jag har inte hunnig gjort det förra vecka jisses men men har nu nya härliga krafter "so what" bara ta tag i den med ett leende det var inte ett dugg jobbigt !!!

    Styrekrmar i massor

    SvaraRadera
  2. Vill bara tala om att du är JÄTTE duktig som sa NEJ!!!
    Vet själv att det är svårt...
    Det är faktiskt inte bara EN förälder som skall vara angagerad i en klass...
    Tyvärr så är det samma föräldrar som ställer upp på än det en än det andra...
    Sen är det en klunga som ALLTID klagar i kapprummet och sen på "mötet" så då öppnar de inte munnen utan ALLT är så BRA!!!
    Stå på dig!!!
    Kram Madde

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails