Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

tisdag

Trassligt...

God eftermiddag :)

Åh, känner du igen den där känslan av att vara intrasslad i ett spindelnät? Att man har så mycket runt omkring sig att man bara vill gömma sig under en filt och låtsas att omvärlden inte existerar. Jag upplever mitt arbete på det sättet ibland. Att det är så många saker som skall hållas i huvudet, inte får glömmas bort. Jag får nästan panik och blir tokstressad. När det är som värst brukar jag göra listor så att jag kan bocka av och så tänker jag bara på en sak i taget. Det är mycket som vi skall hålla i huvudet i ledningsgruppen, vi kan ta våra protokoll till hjälp, men det finns även mycket annat som inte syns där, utan som finns i våra erfarenheter, i ryggmärgen men som under perioder av stress kan falla bort. 

Om sex veckor väntas besök från Skolinspektionen och det är förstås också nervöst. Papper skall vara i ordning och allt skall ju helst klaffa. I vårt arbetslag har vi  många uppdrag framför oss, vi sliter vårt hår och försöker lösa dilemman, dagligen. Jag tycker verkligen om mitt jobb, men jag känner att jag skulle behöva klona mig. En Heléna som får vara bland barnen och en Heléna som får ha koll på alla papper och alla måsten. Önsketänkande.

 Lagom till min lunchrast idag var jag helt slut. Jag måste försöka skingra tankarna och andas för att orka ett tag till.

När jag hade jobbat över promenerade jag hemåt. Ena Emma stannade en stund till, det innebar att jag hann dammsuga och plocka. Luca somnade, inte så lyckat men just idag kändes det som att jag behövde de där timmarna av extra lugn...Leon satt vid datorn och Li såg en film så jag hann både laga vegetarisk gryta, steka falukorv, koka pasta och fixa med grönsaker. Betalade en räkning och ringde sedan till Toyota. Bokade vår första servicetid där, tänk att vi redan har haft bilen i snart ett år! Gjorde en ny budget och loggade in mig på Toyotas hemsida.
Skönt att ha det avklarat! Tog en tid vecka 44, då har vi liite lugnare i vår verksamhet och jag kan säkert ordna med skjuts från verkstaden.

Om en stund skall jag titta lite på Sommarpratarna från igår, såg du avsnittet?~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag gillar den här blusen, söt och lite romantisk! Jag är jättespänd på att se vad Smultrongården får in från vinternyheterna!

Ha en trevlig kväll!!!
Kramis

4 kommentarer:

  1. hmmmm, OM jag känner igen mig.....

    Är i samma spindelnät just nu kan jag meddela. Om jag kommer på hur man gör för att inte hamna där så lovar jag att tala om det!


    Kram på dig.

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag förstår vad du menar med att ha för mycket runt omkring..ja, den blusen är jättesöt!!
    Ha det så bra
    kram

    SvaraRadera
  3. Jättefin blus!! Vet du när den kommer till försäljning i butiker & på Webben ? // Christina ( en som gillar din Blogg :) )

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails