Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Hämta kraft!

God kväll :)

Dagen har gått, en dålig start vändes och det blev en helt okej dag. Inte så att jag känner mig stark och tålmodig men ändå, helt okej!

P-O och jag titatde på Beck, vi fick pausa säkert tio gånger men det kändes ändå bra! Barnen lekte, bråkade lite grann men var ändå hanterbara! Filmen var riktigt bra och läskig :o.

Grannarna kom förbi efter filmen och hade med sig fika. P-O hann med nöd och näppe "avsluta" i trädgården. Vi fikade och sedan visade det sig att Lovisa skulle bort så vi behövde få fram middag rätt snabbt. Jag frågade om inte våra grannar ville stanna på enkel "barnmiddag". Det blev en salig blandning, pommes, nuggets, korv och så spenat-taglitatelle med körsbärstomater, fetaost och soltorkade tomater. Bara att plocka som man ville. Trevligt och enkelt.

Helena köpte lite urväxta kläder efter Li, hon har väldigt mycket i 98/104 men det börjar faktiskt sjunga på sistaa versen så då passar kläderna bättre till Elsa. Helena får ett bra pris och jag slipper böket med att lägga ut på Tradera! Bra deal för oss båda!
Det känns roligt att jag har lite kläder på gång till Li nu! Och i rätt storlek!

När P-O skulle skjutsa Lovisa behövde jag få en paus kände jag. Klädde barnen i pyjamas, borstade tänderna och svepte in dem i filtar i bilen. Luca och Li somnade i bilen och sover förhoppningsvis för natten. När de hade åkt passade jag på att röja, betala en räkning, hänga tvätt, byta ut ett fotografi på Lovisa och faktiskt så hällde jag upp ett glas vin. Jag är ju trots allt ledig imorgon och det känns trevligt att unna sig något extra en söndag! Har tittat lite på The Event, brukar aldrig hålla mig vaken om söndagarna utan titta på svt play efteråt, men den här veckan hade jag glömt bort det. Skall strax se klart avsnittet!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jag tycker att den här klänningen är himla rar, tänk den på julafton till lillsnuttan, det vore något det!


Trevlig kväll!
Kramar i massor



2 kommentarer:

  1. Superfin klänning! Vad är det för märke/ var säljs den? / Katarina

    SvaraRadera
  2. Det är Chillnorway, säljs på olika webbutiker, svårt att hitta i sverige dock, men om du googlar på märket så kan du få träff i Norge och Danmark! Lycka till!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails