Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Du, det fixar sig alltid...

...du, det löser sig nog!

Nu skall jag vara lite hemlighetsfull. Tidigare i veckan fick jag ett erbjudande som faktiskt omfattade lite glamour i vardagen ;). Ett erbjudande som gjorde mig oerhört glad men som jag dessvärre var tvungen att tacka nej till. Igår mailade jag lite med min pappa och nämnde detta erbjudande, varvid han erbjuder sig att hjälpa till. Vilken tur att just jag har lyckats få världens bästa pappa :)
Helt plötsligt öppnar sig helt andra möjligheter. Nu är det massor av saker som måste klaffa innan det här eventuellt blir av. Och blir det av, då är det ändå en hemlighet så då kan jag inte avslöja förrän det är dags.
Idag måste jag i alla fall dra i lite trådar för att se om det överhuvudtaget är möjligt. Jag är alldeles bubblig inombords och spänd av förväntan!

Igår kom Emma förbi mig på jobbet, frågade om hon fick hämta barnen idag. Just idag slutar P-O tidigt men jag frågade om hon kunde tänka sig att passa dem istället, i glappet när P-O skall träna. Det gick alldeles utmärkt det, underbara Emma!
Det betyder att jag bara kan gå direkt hem efter jobbet och utfodra de små, sedan drar vi igång med fredagsmyyyyys!

Morgonen här har gått åt till mail, till att vika lakan, ta rätt på torr tvätt, bädda och klä barnen. Leon har inte ätit frukost än, annars återstår bara tandborstning!
Jag börjar 08:45 idag och jag tänkte faktiskt ta med vinbärskakan till barnen på jobbet, jag tror inte att de kritiserar mig för att den är svår att äta (kanske smular sönder lite nu när den inte har någon "botten" längre) utan uppskattar förhoppningsvis smaken!

Dagens outfit:
Chrysalis wrap i rouge (storlek 0)
Chrysalis minigown i almost black (storlek 1)
Dolce skirt i almost black
Stövlar från Swedish Hasbeens







Ha en bra dag!!!!
Helénakramar

2 kommentarer:

  1. Oj! Vad fin du är idag...(så fin kombination) du klär dig så bra i lite starkare färger.
    Kul att du har så bra kontakt med din pappa:). Hoppas nu att allt kommer att lösa sig (gör det nog säkert, du är en människa med så mycke energi och vilja i). Ha nu en mysig fredag med din familj!
    6 barnsmamman

    SvaraRadera
  2. Hoppas att det löser sig, det låter ju verkligen spännande! Du är supersnygg idag! Jag beundrar dig verkligen, själv har jag bara två barn och har hjälp med städ och tvätt, men hinner inte hälften så mycket som du gör.
    Stor kram och lycka till!
    Lotten

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails