Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Det vore något det!

God morgon :)

Igår var nog världens lääängsta dag. Den tog liksom aldrig slut och det enda jag ville var att sova. Njae, egentligen ville jag bara ha lite vuxentid med sovande barn och när det väl inträffade då somnade jag bums. Det är en stor nackdel med att vara kvällstrött när ens barn är kvällspigga. Ibland avundas jag P-O som är vaken flera timmar efter att barnen somnat. Å andra sidan är jag inte ett dugg avundsjuk om morgnarna när han får uppbåda all sin kraft för att ens kliva ur sängen. Tänk om jag vore BÅDE morgonpigg och kvällspigg och klarade mig på sisådär sex timmars sömn. Det vore något det!

Började kolla på fotbollen, men nej. Sömnen kändes mycket mer lockande.

La Familia sover fortfarande men nu skall jag ner och väcka William och Tilde. De små behöver inte gå upp än, P-O börjar 09:00 på onsdagar och idag skall han gå till jobbet igen. Han är långt ifrån hundra men arbetsbördan när man kommer tillbaka blir ibland outhärdlig så nu han måste ta tag i en del saker.

I kväll blir det veckohandling så att jag kan mysa med barnen en stund imorgon innan de åker till pappa. Sedan får jag inte tillbaka dem förrän söndagen därpå. De skall alltså åka med sin pappa och hans tjej Anette till min pappa i Spanien. De kommer säkerligen få det jättebra med sol, semester och god mat!

Dagens outfit:
Everywear dress i grey (storlek 1)
100 gr lovelove tank i lite lilac (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jeansleggings från Vero Moda
Knee length socks i chalk
Stövlar från Vagabond






Ha en bra dag!!!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. Så superfin du är i den Mollyklänningen och de söta stumporna!

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  2. Åh så fin du är idag. Men det är du ju alla dagar :-) Jajamen, Sandra och Co var här på fest i helgen. Det var toppen och jag fick veta att de ska få bebis. Så mysigt!!! Känns lite vemodigt att aldrig få uppleva det igen men så är ju livet.

    Hoppas allt är bra med dig och de dina. Önskar att jag också skulle till Smultris på lördag.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Nydelig antrekk! Har selv jobbet i barnehage, men turde aldri bruke så fine klær der. Er vel litt pysete av meg! Var redd for å få snørr og skitne fingrer på de fine mollysene mine:)

    SvaraRadera
  4. Hei igjen, skulle gjerne hatt en slik Everywear dress i grey eller mørk blå (storlek 1. Har lett "overalt" på nettet, men finner den ikke. Kan du gi meg et tips om hvor den kan kjøpes? Du er vel ikke lei av din vel? :)

    SvaraRadera
  5. Tjejer: tack :)
    Anonym: Nej, jag gillar klänningen så den tänkte jag inte göra mig av med ;) *kram*

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails