Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Barnkläder...

Åh vad det finns mycket fint i barnklädesväg! Jag skulle lätt kunna tänka mig hela kollektionen från Chillnorway till flickorna, sååå fint! Något plagg kanske kan få hitta hem någon gång. Jag har egentligen inget emot att lägga pengar på dyrare kläder, men det känns liksom lite jobbigt med tanken på blåbärskräm och ketchup på en ny tunika. Det är ju förstås inte roligt på ett billigare plagg heller...Jag anser att barnen skall få använda de kläder de har och jag köper inte så dyrt att det sedan gör mig "rädd" för fläckar...

Hur resonerar du när det kommer till barnkläder?
Billigt? Dyrt?
Kvalitet? Funktion?
Det finns många aspekter att ta hänsyn till...jag som är väldigt intresserad av design måste ju erkänna att utseendet är viktigt för mig men självklart vill jag att kläderna skall vara sköna att bära. Jag tycker det är ett plus om man dessutom blir lite glad av kläderna!


Nu skall jag jobba vidare!
Helénakramar

3 kommentarer:

  1. ja de har fina kläder. Till min Anton kan jag mycket väl betala en del för kläder han tar hand om dem (han fyller 14 i december). Till Axel är det max polarn-priser för kläder. Alltså jag kan visserligen lägga mer på vinteroverall då det är viktigt att det är bra kläder, men för vardagskläderna ska det inte göra något om det kommer färg eller något på. MEN då han kräker ner sig mycket o man tvättar klädesplaggen 2-3ggr/v måste det ju vara hållbara kläder. Så det blir ju ändå Polarn eller Molo till vardagskläderna. Däremot kan festkläderna vara från Kappahl eller H&M. Alltså kanske tvärtom än vad de flesta resonerar, men festkläderna är ju inte använda så mycket. Eller så köper jag skjortor till honom på tradera just för de är ju oftast inte använda så mycket o man kan göra fynd där.

    SvaraRadera
  2. Hej Helena.
    Det var ett tag sedan jag skickade en kommentar men jag läser bloggen då och då.
    Jag brukar skicka efter kläder till min pojke på 4 år på Kameleont design. De har massor av härliga velourbyxor med matchande tröjor. Eftersom de är genomfärgade bleks de inte i tvätten och de håller formen jättebra. De har även härliga färger.
    Priset är ungefär som me and i.
    Ha en skön kväll...Cilla.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker inte om "storkedjornas" kläder och tryck (undantag finns förstås) men jag vill inte heller lägga hejdlösa pengar på barnkläder. De ska kunna spilla eller sabba ett plagg utan att det gör något. Kompromissen blir att jag köper nästan uteslutande märkesplagg, men begagnat eller när det är bra rea. Eftersom jag köper det mesta billigt kan jag köpa de få saker jag verkligen vill ha hur dyrt som hels utan att det rör mig särskilt eller att jag blir ledsen om det går sönder. Har nästan inga kostnader för barnkläder i alla fall.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails