Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Frisörskola!

Här har det sannerligen varit full rulle hela morgonen! Gick upp med Luca vid sex, han rivstartade med att kissa ner golvet i klädkammaren, det stänkte på mina stövlar (och som tur var INTE på mina i mocka *puh*) på verktygslådorna och blöjpaketen...Man blir ju så underbart glad. När det är två meter till närmsta potta och två decimeter till 100 blöjor. Nåja, bara lägga sig och skura.

 Beslöt mig för att duscha honom, tvätta håret och klippa naglarna. Sedan var det Li´s tur, men henne klippte jag först! Toppade ganska rejält och tvättade sedan hennes hår. Naglar och öron:check! Gav barnen frukost och tvättade handdukar. Gjorde rent badrummet. När jag skulle ställa ifrån mig kaffekoppen på diskbänken nös jag samtidigt (med kaffe i munnen). Åh vad roligt det är att skura skåpluckor som är fyllda av kaffestänk-NOT!

Satte mig sedan och gjorde bloggen om 1-årsjubileumet, åt frukost samtidigt. Dammsög och plockade ur diskmaskinen. Klippte Leon och duschade honom. Gjorde mig i ordning.

Om en stund skall jag ta med de små till Maxi. Tänkte de skulle få lunch där. P-O skall träna så jag är ensam med barnen, städning och kalasförberedelser. Kan vara skönt att slippa matlagning då! Lovisa får ta sig något enkelt här hemma och Ludvig sover hos flickvännen. P-O får käka när han kommer hem helt enkelt!

Dagens outfit:
Long lovely knit i dark grey (storlek 0)
Chrysalis minigown i almost black (storlek 1)
Leggings från Gina Tricot
Knee length socks i dark pink
Stövlar från Vagabond







Ha det gott!!!
Kramar i massor

1 kommentar:

  1. Grattis bloggen, och dig då!

    Du är jättesnygg idag. Själv måste jag göra något åt en del saker för att kunna känna mig lika snygg som jag tycker du ser ut...

    Det blir att ta tag i när mannan återkommer från resa med kompisar....

    Ha en underbar dag, själv ska jag iväg och handla kalaspresenter och försöka komma ihåg alla de där småsakerna som jag också behöver...

    Kram, Fia

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails