Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Lite H&M...

Hallå där :)

Har samlat kraft en stund. Eftermiddagen ägnades åt besök hos min mormor och morfar. Jag vet att tanken med friskvård är att den skall användas till motion, men just nu är det annat jag behöver. Jag behöver omtanke och kärlek och få bli lite ompysslad. Jag behöver kontakten med mina rötter känner jag och jag behöver min mormor och morfar. 

De blev så glada när jag kom. Mormor frågade väldigt försiktigt om jag kunde tänka mig att hjälpa dem att byta lakan. Morfar tyckte synd om mig, jag med min huvudvärk. Men åh. Vad spelar det för roll? Jag blev hyllad som en drottning för att jag så snabbt och enkelt kunde byta lakan. Ja, vad säger man. Jag gör det så gärna och att det sedan lossnade en tung sten från deras hjärtan gör ju inte saken sämre. 

Sedan nämner min mormor mitt i allt att de vill spridas i minneslunden i Längbro. Då bröt jag ihop. Jag orkar inte ens tänka tanken att jag skulle vara utan dem. Fy så jobbigt. Samtidigt förstår jag att de inte orkar så mycket längre till. Att de är trötta, ledsna och har ont. Att de bara väntar.

Jag erbjöd mig att ta hem deras lakan till mig och tvätta. Pysslar med det för fullt nu. Hämtade de små och åkte hem. Fixade middag till dem, satte på tvätt och disk. Packade ur ryggsäckarna, dammsög. Kokade kaffe och ringde sedan upp William. Han satt vid sin dator och jag vid min och så fick han vara med och välja kläder från H&M online. 

Mitt i allt skulle Luca bajsa så då fick vi lägga på. Ringde upp och till slut kom vi fram till två par byxor, en skjorta och en cardigan. När vi lagt på så stoppade jag ner strumpor och kalsonger i varukorgen med. Till mig köpte jag de här svarta leggingsen med "skinndetaljer", fem par trosor och lite smink. 
Tvillingarna fick varsitt par fleecebyxor också.





Nu skall jag ner till tvättstugan och sedan borsta tänderna på barnen!
Trevlig kväll!!!
Kramis

4 kommentarer:

  1. Låter jättehärlgt <3 Hoppas du mår bätre nu! Och vilken oerhörd glädje och tacksamhet att du har din moromor o morfar..
    I dessa situationer förstår jag dig så väl...men har tyvärr varken mina älskade föräldrar eller mormor o morfar i livet <3
    KramKramKatarina

    SvaraRadera
  2. Den äldre generationen är så värdefull, tyvärr har jag ingen kvar men jag bär de i mitt hjärta och minne är ljusa och fulla av kärlek!! Vad härligt att kunna göra något så lite som uppskattas så mycket, självklart man ställer upp!! Det är ju ändå så att även om vi har någon småkrämpa så är det alltid jobbigare för de äldre, går liksom inte att jämföra ju.
    Kram Ina

    SvaraRadera
  3. Katarina och Ina: Mina morföräldrar har alltid varit viktiga för mig och jag lider av att inte kunna besöka dem så ofta som jag önskar! Jag är tacksam för varje dag jag vet att de finns :)
    *kramar*

    SvaraRadera
  4. Flott at du tar så godt vare på din mormor og mofar! Når de er borte, er det godt å ha mange fine minner. Jeg savner mine besteforeldre veldig mye:(

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails