Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

söndag

Egentid :)

Hej där :)

Tänk att få lite lite egentid. Få rensa skallen, bara ha tyst runtomkring sig. Strosa runt. Utan stress. Men det är klart, en liten inneboende klocka i mig har jag ju!

Hittade lite fint på PO.P. För det första strumporna till Li! Sedan fick hon set:et till vänster, det är roligt med färgglada leggings/tights/pantalonger att matcha enfärgade klänningar/kjolar med. En lila baströja fick hon också, kan ha under sin lila kofta t ex...eller till leggingsen och en svart kjol!

Leon fick kläderna till höger, byxorna är härligt ärtgröna och samma gröna nyans finns i tröjan som är lite tjockare än de vanliga klassiska "Polarn-tröjorna", fint med knappar på sidan av halsen också. Luca fick inget den här gången, han har å andra sidan en gigantisk garderob eftersom han kan ha allt efter Leon.
 Leon däremot har vuxit på längden och behövde lite nya byxor!


På H&M hittade jag två par strumpbyxor till mig och på Din Sko fann jag ullsulor! Kollade lite i andra butiker med men fann inget av intresse.

Vidare för att hämta William och Tilde
Mys mys!
Vi har precis ätit lunch och nu har jag en vinbärspaj i ugnen. Söndagsmys på hög nivå!
Tilde pluggar och de andra ser film!
Kram kram

2 kommentarer:

  1. Hej ett litet grönt inredningstips till dig;)

    iLoveGratis är en sajt där man kan skänka bort prylar och möbler man inte behöver istället för att slänga de, på så sätt sparar man pengar men samt hjälper mijön genom att du låter prylen återanvändas!

    Är du en student eller någon annan som behöver möbler och prylar till inredningen av hemmet? hitta det mesta gratis på sajten...

    Just nu finns det 1000-tals prylar som skänks bort allt ifrån gardiner till soffor, bokhyllor och bilar.

    Tipsa gärna dina läsare om sajen:)

    http://iLoveGratis.se

    SvaraRadera
  2. Min erfarenhet är att Ecco goretex (alt Viking goretex) är bäst mot väta men Kavats stövlar eller kängor med lurvfoder är varmare. Brukar köra på ett par av varje. Polarns ullsockor är bra och håller fint i tvätten. Brukar alltid reas på vårkanten så man kan bunka för följande säsong.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails