Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Veckohandling....(storhandling)

God morgon :)

Svisch svisch så far dagarna förbi. Redan onsdag! Onsdag är en bra dag på jobbet! Dock har jag en sjuk kollega och när jag gick hem igår var det oklart om jag skulle få vikarie. Idag har jag en förälder med mig i verksamheten och ingen vanlig förälder utan allra käraste Åsa! Eftersom jag både jobbar, bor och har barnen på förskola här i Lundby så blir det så att jag har haft, har och kommer att ha bekantas barn i mina klasser. Det brukar fungera utmärkt men jag vill inte ha utvecklingssamtal med dessa barn och föräldrar utan överlåter dem till min kollega!

Idag står veckohandling på schemat! Åker när P-O kommit hem från jobbet. Mycket är det som är slut så det blir ingen liten handling precis...det som var STORhandling när jag levde i den mer "normala" familjekonstellationen, två vuxna, två barn det är nu lätt en vanlig veckohandling...När jag träffar på bekanta i affären med min lååånga kundvagn och alla kassar så brukar en del utbrista "oj, storhandling?".

Idag fick vi lön! Gick upp extra tidigt och fixade med överföringar och konton. Ordning och reda! Har tagit rätt på tvätt och gjort mig i ordning. Försökt få upp de stora barnen också. Inte alltid så lätt, men jag tycker att de är duktiga som masar sig ur sängen i alla fall!

Dagens outfit i tre delar:
Fonda dress i lite indigo (storlek 0)
100 gr lovelove tank i white (storlek 0)
Baslinne och leggings från Gina Tricot
Knee length socks i chalk
Stövlar från Vagabond



Och så på med scarfscarf i rose! (one size)



Och sist Nylon hooded pile parka i färgen powder (storlek 0)



Ha en underbar dag!!!!
Helénakramar

4 kommentarer:

  1. Heej säljer du din odd molly jacka? ifall du gör det,hör gärna av dig till majaa_19@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Hej jag är i desperat sökande efter en jacka som du har, en ljusrosa oddmolly'n! Säljer du den så hör av dig till signeforssell@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. Hej jag har letat super länge efter jackan du har. Jag är öppen för nästan alla pris. Om du är sugen på att sälja den och få ett bra pris så kontakta mig på johanssonvanessa@hotmail.com tack :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails