Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Drömmar....

God morgon :)

Åh vad skönt att det närmar sig helg! Skall ut till Smultrongården på lördag, det skall bli jätteskoj att se vinternyheterna live! Skall hämta Helena ute i Ekeby-Almby först, vi skall försöka samåka ut och hämta varandra varannan gång. 
Underbart att få träffa tjejerna igen!

Igår var det alltså handling på schemat, gick smidigt faktiskt! Tog ut pengar och gick in på Systembolaget, eller "affären med en gröna skylten" som någon sade häromdagen :)
 Barnen hjälpte mig att packa upp när vi kom hem och sedan var det tvätt och disk att ta rätt på. Kollade på Arga Snickaren (och grinade faktiskt till det, sorgligt värre!) och början av Berg flyttar in (och det var också finstämt, när Dogge berättade om första förlossningen)...Sedan slocknade fru Kämpe bums!

I natt drömde jag att vi skulle skilja oss, usch, det är inte roligt att vakna med den känslan i kroppen, drömmar kan verkligen färga mig och jag mår jätteknepigt i några timmar innan verkligheten kommit i kapp. Det värsta är när jag drömmer att människor dör. Förra veckan drömde jag att Leon dog, hemskt! Och hemsk dag efteråt. Man blir påmind om något obehagligt hela tiden.

Dagens outfit:
Remix blouse i white (storlek 0)
100 gr lovelove tank i white (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jeans från Cheap Monday
Jacquard longsocks i dark blue
Stövlar från Hunter






Ha en bra dag!!!
Helénakramar

1 kommentar:

  1. Enkelte drømmer kan være ganske skumle. Jeg husker spesielt to drømmer som gav meg gysninger og som jeg aldri har greid å glemme. Bra at det bare er drømmer og ikke virklighet! Ønsker deg en flott dag! Hilsen Randi

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails