Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

BRRRRR...

God morgon :)

Idag är det minus fyra grader ute. Hmm, det innebär att jag måste vara varmt klädd på Smultris idag! Det innebär att jag snart måste ut och skrapar rutorna på bilen. Jag hoppas på att Lovisa kan hålla ett öga på de små så att vi inte behöver släpa ut dem till bilen. De ligger fortfarande i sängen och myser.

P-O kom hem vid tiosnåret igår, han hade trevligt och jag unnar honom verkligen lite roligt i sitt liv! Jag blev bara så förvånad för han brukar komma hem vid sex-halvsju när han varit på after work förut. 
Tvillingarna somnade vid åtta och då tittade Luca och jag på Idol.

Det var verkligen en lugn eftermiddag och kväll för mig. Rätt skönt att inte jäkta runt på saker. Jag brukar ju tycka att det är långtråkigt men jag kände mig verkligen tillfreds och barnen och jag hade roligt!
Leon ville ju leka om och om igen. Jag försökte föra in lite nya saker i leken som att han kunde säga "Välkommen till Apoteket". Han hade lagt fram alla våra olika salvor som vi har till olika ändamål. Jag låtsades vara kund och så beskrev jag något av mina barn och dess dilemma och så gav han mig rätt salva. Vid ett tillfälle sade han "Välkommen till salvoteket". 
*sötis*
När jag plockade fram min plånbok och betalade med riktiga pengar och kort blev ju leken ännu mer spännande och då öppnade Luca en affär med hårborstar :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tittar du på Ullared?
Ibland halkar jag in på någon repris. Höll på att dö av skratt igår när Morgan och Ola-Conny skulle måla om huset. Så himla rara och försiktiga. Så säger den ena att "det skall bli gott med kaffe och snacka lite". (Något i den stilen). En annan ser ju sig själv framför sig när truten går i ett (jag är hopplös, jag pratar jämt och fort som attan också!). De bara satt där och sade knappt ett flasklock.
Kanske är det tv-kamerorna eller så ÄR de sådana :)

Leon vaknade i natt, kräktes av sin astma. P-O gav honom medicin och vatten. Jag borstade tänderna på honom och slängde påslakan och täcke i tvätten. Somnade om hos Li och tidigt i morse kom Luca och anslöt till oss.
Gick upp när klockan ringde och tog rätt på tvätt och hängde upp sängkläderna.
Har precis gjort mig i ordning nu.

Dagens outfit:
Lovely knit i military (storlek 1)
Fonda dress i vintage chalk (storlek 0)
100 gr lovelove tank i white (storlek 0)
Leggings från Gina Tricot
Jacquard longsocks i military
Stövlar från UGG








Ha en bra dag!!
Kramar i massor

5 kommentarer:

  1. Snyggt!!
    Men hur 17 får du in ärmarna på fondan så där snyggt i LK:n?? Tycker att de är jättebökiga eftersom de alltid knölar under koftor etc. Så har du något hemligt tips? :-)

    Kram!
    (och ooooonej...jag avundas dig inte aaaaalls som får vara på Smultrongården idag.....)

    SvaraRadera
  2. Jösses så fina färger ihop och en så klockren kombination! :) Du har verkligen öga för det där. Önskar dig en härlig lördag! Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Forbid me not: Jag drar på mig tröjan och sedan drar jag in handen och drar i Fondan :)
    Mia: Tack, vad du är rar :)
    *kramar*

    SvaraRadera
  4. Oj vad jag tycker om den klänningen och vilka fina färger ihop! Skulle så gärna vilja ha en fonda men tyvärr så tillåter inte min ekonomi det :( Får ta med mig sambon ut till Smultrongården någon helg och försöka övertala han att köpa en till mig ;) hihih.
    Kram från Helena och Alice

    SvaraRadera
  5. Åh,vilken fin kombo,nu blev jag inspirerad!kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails