Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

I sista minuten...

God morgon :)

Jaha, då var det dags igen. En ny arbetsdag väntar. Jag var så fasligt trött i morse, var tvungen att snooza två gånger och DET är ovanligt. Ändå tyckte jag att jag kom i säng tidigt, somnade t o m ifrån Berg flyttar in.
*hmmm*

Gav P-O massage igår kväll. Han har problem med en axel efter en incident på jobbet för ett par veckor sedan. Han har nu fått både medicin och hänvisning till sjukgymnast. Han har svårt att lyfta och det är därför klena jag måste baxa med vinterdäcken. I alla fall kändes det lite bättre igår efter massagen!

 I kväll är första kvällen den här veckan som jag inte har något inplanerat, det skall bli rätt skönt att bara vara och fixa med de vanliga måstena! Skönt också att kunna lägga pass och däck åt sidan för ett tag! 

Just nu har jag svårt att komma ihåg saker. Trots att jag skriver upp i almanackan så är jag rädd för att missa saker. Jag vill ju gärna vara förberedd och ogillar att komma på saker i sista minuten. Igår morse när jag precis skulle gå till jobbet kom jag på att det var fotografering på förskolan. PANIK! Fram med andra kläder, P-O kom på att jag skulle göra i ordning Li i håret. Han behövde plötsligt bilen för att hinna lämna dem tidigare. Nu på morgonen kom jag på igen, skogen! Jag vill ju gärna göra i ordning deras ryggsäckar kvällen före. Flera gånger har vi glömt och P-O har fått åka hem och hämta ryggsäckarna med fika.
Troligtvis ett tecken på stress när jag missar saker som jag annars har järnkoll på!

Dagens outfit:
Lovely knit i military (storlek 1)
Remix blouse i old pink (storlek 0)
100 gr lovelove tank i white (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jacquard longsocks i lite pink
Träskoboots från Calou






Ha en bra dag!
Kramar i massor

2 kommentarer:

  1. helena vart är de snygga jeansen ifrån??? du glömde skriva det, så snygga
    Kram monica

    SvaraRadera
  2. Ja just det, Gina Tricot, 49 kronor på rea i somras :) Love them!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails