Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Peter Le Marc

God morgon :)

"Du, det fixar sig alltid, du det löser sig nog". I morse undrade P-O när jag skulle lämna de stora eftersom han behövde bilen till ett möte. Då gick det upp ett ljus, P-O kunde ta bilen och skjutsa barnen till skolan. Perfekt! Jag slapp stressa och kunde ligga kvar en stund till. Ibland ordnar sig saker verkligen bra!

Igår tog vi det lugnt. Jag somnade en stund efter middagen och det gjorde susen! Sedan orkade jag ta tag i disk och tvätt, plockade och fixade. Stängde av datorn, kröp ner i sängen och tittade på tv med Tilde. P-O höll på med sin iPhone, eftersom han bytt både abonnemang och nummer måste han lägga in alla gamla kontakter i den nya telefonen.
Klockan nio sade jag godnatt till William och Tilde, då sov småpojkarna. Li hängde i ett tag till.

Dagens outfit:
4 continent x-stich i blossom (storlek 0)
Chrysalis minigown i almost black (storlek 1)
Dolce skirt i almost black (storlek 0)
Leggings från Gina Tricot
Knee length socks i pink 
Stövlar från Vagabond










Tycker klänningen är så vacker i tyget, men modellen är allt utom figursmickrande. Men det struntar jag i, känns inte viktigt just nu.

Just nu lyssnar jag på "starkare än ord" med Peter Le Marc. En låt som gått mig förbi men som jag blev uppmärksammad på när jag såg "Här är ditt liv" med Kjell Bergqvist, hans döttrar sjöng den till honom. Du kan lyssna/se här. Jag tyckte de gjorde det jättebra! Jag har alltid önskat  att jag kunde sjunga. Och faktiskt sörjt över att det är en gåva jag inte begåvats med.


Peter Le Marc är en av mina favoriter, mycket för att det är så förknippat med min relation till P-O. Inget är så starkt som just musik tycker jag, det kan verkligen förstärka en känsla. Hur många gånger hör man inte låtar från förr och minns än det ena än det andra?

Ha det gott och ta hand om dig och dina kära!!
Kramar i massor



10 kommentarer:

  1. Alltid lika inspirerande att läsa dina klädtips!MVH Helen

    SvaraRadera
  2. Du matchar alltid så snyggt !!!!! Du är verkligen min främsta inspirationskälla när det gäller att matcha mollysar. Trevlig Helg!! från en annan tjej som också gillar OM

    SvaraRadera
  3. Halloj!
    Toppen att du kommer i morron!!
    Alltid lika efterlängtad.
    Kram från oss alla:)
    Eva

    SvaraRadera
  4. Underbar outfit! Så snyggt! Ha en fin fredag :)

    SvaraRadera
  5. Tjejer: Tack vad ni är snälla *generad*
    Kramar i massor

    SvaraRadera
  6. Hej! Jättefint! Jag är ju en som gärna läser din blogg trots att jag inte har ett enda mollyplagg (än så länge i alla fall). Däremot gillar jag ganska så samma barnkläder och jobbar inom skolan värld, så lite beröringspunkter finns ju;). Nu har jag ju sett massor av fina mollysar och jag är nyfiken på en sak. Hur är egentligen kvalitén. Priset är ju högt. Är det bara för designen man betalar eller är även kvalitén väldigt bra?

    Ha en trevlig helg! kram Linda

    SvaraRadera
  7. Underbart fin x-stitch! Du passar så bra i den färgen. Ha en mysig helg! Kram!

    SvaraRadera
  8. Linda: Om det där med kvalitet "tvistar de lärda". Jag har haft tur med mina plagg att de hållt, men jag vet också att det funnits brister på en del plagg, men vad jag förstått så har det aldrig varit problem att reklamera...Vissa plagg håller väl bättre än andra, jag skulle vilja påstå att plaggen är noppfria, håller färg och form och det är viktigt för mig! Sedan att en söm går upp eller en knapp lossnar, det går ju att åtgärda...

    Mollychick: tack :)

    SvaraRadera
  9. Åh,vad snyggt med svart till! Jag har tyvärr ingen svart dolce skirt (jo, jag ångrar mig bittert...). Läcker var du iaf! Gillar hur du mathcar mollysarna, inspirerar mig med!

    Hur går det med PIM förresten?

    SvaraRadera
  10. Forbid me: Hmm, jag har unnat mig att lägga det på is, men jag hoppas att jag får energi att ta tag i det snart!!!Kram till dig du fina!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails