Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

lördag

Spenderbrallorna på!

Hallå där :)

Då är jag hemma igen! Det tog mig 50 minuter att gå biten till Lillån. Då skall man  icke glömma att jag efter fem minuters promenad insåg att jag glömt ta på mig mina linser *oh my god*. Orkade inte vända utan insåg att jag inte skulle se något på långt håll under dagen ;). 
Kom fram vid Vallby och skulle ta upp kartan, borta, väck
GONE!

Tur att jag hade memorerat det mesta OCH verkligen dubbelkollat med mamman på jobbet. Det var vid ett par tillfällen som jag blev lite osäker, men jag hittade och jag kom fram. Våt om fötterna (trots gummistövlarna), lite svettig men glad över att ha hittat och hunnit!

Trevligt att få chans att prata med Helena en stund på väg ut mot Smultris! Hon är helt underbar och vi kan verkligen skratta gott, det uppskattar jag!!!!

Kom fram och jag hade tre Mollykartonger att ta tag i, samt UGG´s och nya Calou-boots i svart! En klänning som jag tänkt prova var ju den vi lite skämtsamt kallar "Jill Johnson" (härlig kvinna för övrigt!). Men gissa om min förvåning...kolla på produktbilden och på bilderna på mig. Jag trodde att det var fransar och jag trodde att färgen var åt det bruna, men icke, det är mörklila! 

Gissa om jag fick beslutsångest. Klänningen bestämde jag mig för på studs, men vilken kofta skulle jag då ta? Och stövlarna sedan, urläckra! Det är sådant där gosigt lurv under foten längst fram i stöveln!

Kunde inte bestämma mig utan valde allt *hjälp*

Dagens andra outfit:
Sexton strap dress i chalk
Mullholland alpaca coat i vintage chalk
Jeansleggings från Vero Moda
Stövlar från UGG











Koftan, Long Lovely knit fick följa med hem efter lite velande och likaså strumporna, kommer att bli fint i nya stövlarna, perfekt färgmatchning! Såg att någon undrade över priset på stövlarna, 2999:- ligger de på.



Jag har träffat så många härliga människor idag, en kvinna med fantastiskt rött hår blev så himla snygg i sexton strap dress i almost black. Hennes man kommer att bli glad! Träffade en bekant till en bekant, maken till rar människa! Åh vad jag tycker om att träffa dessa trevliga, rara och glada människor. 
Jag mår gott :)

Åkte med Helena tillbaka och hon släppte av mig vid Svampen där P-O hämtade upp mig. Han hade hämtat Luca´s nya bilbarnstol, köpt lördagsgodis och en clematis till sig. Vi for hem och jag högg tag i disk, plock och upp-packning. Nu skall jag ut till bilen, montera bort gamla bilbarnstolen och sätta dit den nya. Sedan står dammsugning på schemat!
Jag har faktiskt hällt upp ett glas rosé så det sysslorna känns inte alltför betungande ;)

Ha det gott!!!!
Helénakramar

14 kommentarer:

  1. Hmm det blev något konstigt då jag postade min kommentar... Testar igen.
    Du är supersnygg i klänningen och kombon är helt sjukt snygg!!! Förstår att du inte kunde låta bli något av det.;-) Älskar verkligen paljetterna och alla de andra fina detaljerna på klänningen, sååå fin verkligen!!
    Kram Ina

    SvaraRadera
  2. Gud så härligt med så mycket shopping! Jag längtar till nästa lördag då jag ska lämna barnen till mamma och åka till en butik med stort sortiment av bl a Odd Molly och Branting. Mullholland alpaca coat har jag varit sugen på sedan jag såg produktbilderna. Roligt att få se den på dig. Jättefin i kläderna är du.
    Trevlig helg!
    /Helen

    SvaraRadera
  3. Så himla läckert!!! Åhh vad jag önskar min plånbok vore lite större.... Klänningen är helt fantastisk på dig!! /Ellenor

    SvaraRadera
  4. Åh, vilken klänning!Visst var det den vi sist vi sågs, fast en mörkare??Vad har du för storlek på din?
    Låter som om du haft en härlig dag! Ta hand om dig, vännen!
    Kram Karro

    SvaraRadera
  5. Sjukt snygga stövlar! Men hur vida är de i skaften? För det är väl ingen dragkedja på dem misstänker jag =( Har ju riktiga fotbollsvader så jag misstänker att de är för smala för mig...

    SvaraRadera
  6. Ina: Åh vad du är rar!!!

    Helen: Ja, inte nog med att jag får befinna mig bland alla dessa godingar, jag har ju också chans att prova i lugn och ro :)

    Ellenor: Tack, vad du är snäll!!!

    Karro: Japp, det är den, du tittade på en i almost black, du skall definitivt ha en i 0...kan du inte komma ut till Smultris någon gång när jag är där? Så kan jag hjälpa dig!!! KRam till dig!!!

    SvaraRadera
  7. Hej fina kläder, förstod jag rätt köpte du bägge koftorna klänning och stövlar.Iså fall vad kul att handla så mycket på en gång .Får nog ge mig ut på något liknande SNART, blev verkligen sugen på den fina ljusa alpacan Ha en bra kväll LENA

    SvaraRadera
  8. Vad fin du är! Tack för den fina visningen. Så roligt att få se plagggen på. Hur är Mulholland alpha coat i storlek? Ha en fortsatt bra lördag! Kram

    SvaraRadera
  9. Lena: Det stämmer bra det, det
    är roligt att få en hel outfit på en gång!

    Susanna: Tack :)Ganska normal, jag köpte en i 1 för att det var det minsta vi hade tagit in...

    SvaraRadera
  10. Marita: Jo, det är dragkedja!!!!Väldigt vida i skaftet!

    SvaraRadera
  11. Jösses vad snyggt. Förstår gott att du inte kan välja:) Lika bra att slå till på hela "paketet". Jag är så velpotta att sådana stora beslut går inte...
    Kram

    SvaraRadera
  12. AVIS??????? NEHE....joooooo jisses den klänninge var snygg och som all på dig sitter verkligen kanon du skulle bli O M modell verkligen ditt märke vännen!!
    Den klänningen försöker jag få min blivade man köpa till mig hihi..helt utsök men trodde som du att det var fransar och att den bar i brunt men helt ljuvlig fin!!
    Stövlarna mmm inga ord haha..men vilken shopping den måste kännas såå bra som bomull inuti behöver oxå spendera men får vacker vänta minst 2 veckor kvar å se hur mycket pengar som finns kvar efter vårat bröllop men det är det värt!!

    KRAM på dig är avis på din shoppingbag du kom hem med!!

    SvaraRadera
  13. Hilde och tina: Vad ni är rara, tack!!!

    SvaraRadera
  14. Toksnygg! Jag funderar på en i brunt eller svart.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails