Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

fredag

Feghet!


God morgon :)

Vet Du, jag är så fruktansvärt trött på människor som INTE står för sina åsikter. Jag är så trött på människor som snackar bakom ryggen, som gör anonyma påhopp via blogg eller via brev.
Loggade in nu på morgonen och upptäckte ett sådant. 

Grattis, du gjorde mig superledsen! Är Du nöjd nu? Mår du bra när du nu får veta att du får mig att gråta?
Det är så uppenbart att du känner mig sedan tidigare och det är så oerhört fegt att du inte kan ta detdirekt med mig istället! Jag tänker inte ge dig tillfredsställelsen av att publicera din kommentar! Men jag skall svara på din fråga. Att jag skriver ut storleken har att göra med att jag INNAN jag gjorde det fick jag massvis av frågor om just detta. Är man Odd Molly-fantast så vet man vid det här laget att det är svårt med storlekarna, mycket svårt t o m. Kan jag hjälpa någon som har bekymmer över vilken storlek de skall välja på en blus, en tröja eller en klänning, då gör det mig glad!

Vad dina döttrar läser för bloggar, det är faktiskt upp till dig att bevaka! Jag tar inte ansvar för dina barn på min fritid! Min blogg handlar om mig och mitt liv. Som det är här och nu. Jag står för min problematik, det är jag! Kanske jag  t om kan hjälpa någon genom att visa att det går att komma tillbaka, att tillfriskna, att resa sig upp igen. Jag hoppas det i alla fall!

Nog om det!

Idag är det fredag, tack och lov för det!
Jag skall jobba ett intensivt förmiddagspass (och dessutom själv i barngruppen för min kollega stänger idag och kommer senare). Barnen och jag skall göra fruktsallad av de frukter de har med sig, jag skall leta i gömmorna om vi har någon glass för det är minsann fredagsmys för barnen det! Sedan har jag ett viktigt men annorlunda möte innan jag hämtar småttingarna och sedan de stora. De har studiedag idag men är på fritids, skönt att veta att de får i sig lunch!

Sedan skall jag bara rå om min familj och mig själv på eftermiddagen! Skall hoppa in vid Eurostop på vägen hem, lite vin vore gott i kväll!

Dagens outfit:
Check me andress (storlek 0)
Scarf scarf i rose
Jenasleggings från Vero Moda
Träskor från Calou







Ha det gott och ta hand om de som du har nära!
Helénakramar

24 kommentarer:

  1. Men jesus kristus, vad finns det för människor där ute? Får du påhopp för att du skriver vilken storlek du använder?

    Jag tycker det är så lustigt hur folk reagerar; om man är stor i stl får man skit för det och om man är liten i stl får man också skit för det; ibland t.o.m från samma människa. Är inte detta så jävla typiskt svenskt? Man ska vara så förbannat lagom i det här landet hela tiden, inte sticka ut. Man får inte vara snygg, inte vara ful, inte vara smal, inte vara tjock. Avskyr den där svenska lagomheten!

    Jag tycker det är skiiitbra att du skriver ut vilken storlek du använder för då kan iaf jag bilda mig en någorlunda uppfattning om hur plagget i fråga är i storlek. Så fortsätt med det.

    Stor kram från mig och trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Usch så tråkig star på din morgon det blev :(.
    Men som sagt, visst är det upp till henne att kolla upp vad hennes barn titta på för blogga!!! Om storleken hjälper många , sen så vet de flesta som gillar odd molly att de har generösa tolekar "på de flesta plaggen". Jag har ju en storlek mindre på dessa plagg. Sen så beror det på vilket också =).
    Men stå på dig, du är jätte fin nu efter sommaren när du har fått ett par kilo på dig :). Men som du har sagt innan du har ju problem med (vikten)svårt att stoppa när , sätta gränser osv.
    Men stå på dig DU ÄR KANON FIN NU!
    Ha nu en underbar helg med din fina familj.
    6 bansmamman igen =)

    SvaraRadera
  3. Hej
    Synd med taskiga kommentarer. Den klänningen du har på dig är så fin. Ska nog leta på tradera efter den.
    MVH från den galna skåningen
    Anna

    SvaraRadera
  4. Ville bara skicka en styrkekram! Fortsätt skriva storlekar, det har hjälpt mig flera gånger och jag tycker du har en fantastiskt trevlig blogg och alltid sååå fina bilder på kombinationer som inspirerar trots att det ibland blir dyrt :-)
    Vi är massor ute i cyberspace som gillar din blogg so you go girl!!!
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Tycker det är jättebra att du skriver ut storlekar för då kan man tänka om och det är jättebra med bilder för O M bilder tycker inte jag att kläderna gör sig rätt alltid ser pösiga och bylsiga ut forstätt i samma stil!!
    TA hand om er i helgen och blir så trött på all mobbing som förekommer hela tiden upptäckt det i flera bloggar nu och, att bloggaren måste försvara sig med näbbar klor helt sjukt sluta tracka säger jag var å en gör som den vill skit i å läsa om det störs!!

    Du är såå fin idag gillar den klänningen mer å mera men finns ju ej ev på tradera då!!

    kör på och lägg skiten bakom dig dumma avundsjuka männsikor om ej vågar annat än gömma sig bakom anomynt är ja finns inga ord svaga människor!!!

    KRAMAR OM DIG HÅRT HJÄRTAT
    Du ger mig inspiration och du som gjorde att jag vågade köpa O M kläder, fått mitt intresse att vakna för detta underbara märke med ljuvliga kläder!!!

    GO GIRl i samma stil

    SvaraRadera
  6. Sköna mysiga kläder du har på dig idag! Hade gärna haft den klänningen men det har jag minsann inte... I morron får vi vara utan dig men ses nästa vecka, riktigt kul ska det bli!!
    Flera har kommit in i butiken i veckan o sagt att dom läser din blogg och tycker den är så bra. Du visar kläderna så bra och matchar toppen. Gott betyg! Kan väl vara kul att höra!?
    Kramar från oss alla, ses snart.
    Eva

    SvaraRadera
  7. Mår de inte dåligt själva som gör anonyma påhopp??? Att just jag är anonym beror på att jag inte är så bra på datorer... :) Jag är en av dem som frågat efter storleken på dina Odd Molly kläder just för att de skiljer sig så mycket i storlekarna som vi alla inbitna Odd Molly fantaster vet. Mitt råd är att inte bry sig om elaka kommentarer, de människorna bakom mår nog inte så bra själva. Fin du var i dag... :)

    Kram och trevlig helg!
    Maria

    SvaraRadera
  8. Vill bara skriva att vi är många som gillar din sida.Fortsätt skriv vad du vill.
    Keep going! och ha en riktig skön hösthelg med dina kära.

    SvaraRadera
  9. Godmorgon!
    Usch vilken start på dagen... Som flera sagt före mig, försök att skaka av dig, det är de som skriver anonyma påhopp som har problem! Alla har vi våra "fel o brister" men att klanka på andra är det värsta som finns! Vad lär det barnen i vårt samhälle? Jo att man inte ska stå för det man tycker! Om alla skulle ha den inställningen skulle vi ha en fin värld om några år...NOT!!
    Jag tycker du har en jättebra blogg, fina outfits, du skriver roligt om alla de vardagssysslor vi alla gör o bjuder på dig själv, passar det inte vissa så måste de ju inte läsa...
    Keep up the good work!
    kram

    SvaraRadera
  10. Åh att folk bara orkar skriva så taskiga kommentarer! Olyckliga människor som vill dra ner andra i deras egen deppighet.
    Jag skulle istället vilja säga Tack för att du inspirerar oss andra med dina fina klädkombos och storlekar!Kollar din blogg så gott som varje dag. Du är superfin! Och du vågar verkligen kombinera på ett kreativt och snyggt sätt.
    Försök att skita i negativa människor!
    Cissi

    SvaraRadera
  11. så tråkigt=( Låt dig inte påverkas av dessa människor som mår bra av att göra andra ledsna....KRAM!

    SvaraRadera
  12. En av dina trogna läsare här! Jag blir riktigt arg och besviken på dessa puckon som inte kan hålla sina arga/sura/bittra kommentarer för sig själva!! Det är för mig obegripligt vilken tillfredsställelse det nu kan ge att medvetet lufta elakheter som de ju måste förstå faktiskt sårar...
    Men ett ordspråk jag har snappat upp passar rätt fint här: "Det är svårt att lära idioten det idioten inte förstår" : )
    Wanjakramar till dig Helena!!

    SvaraRadera
  13. Tack ni alla underbara människor som finns där ute. Vad vore jag utan Er? Jag är så oändligt tacksam att ni fyller på min dränerade gryta!
    Tack än en gång!!! *rörd*

    SvaraRadera
  14. Tittar in hoppas du får en bra dag trots allt som skrivs,gillar den rutiga du har på dig.

    SvaraRadera
  15. Hej !
    Din blogg är jättebra! Jag känner inte dig men du är en stor inspirationskälla både klädmässigt och som mamma! Tack för ditt bloggande !!

    Och det är verkligen jättebra att du skiver ut storleken !!!! Snälla fortsätt med det. Just nu är jag så intresserad av att köpa en pile parka och just det inlägget saknar storleksangivelse. Så gärna om det inte blir massa besvär. Vilken storlek har du på din i powder? Jag vill att min ska sitta lika snyggt :-)

    Hälsningar ammie

    SvaraRadera
  16. Hej Helena!
    Håller med alla andra innan!
    Vi möttes på Ikea idag, men jag kom på det efter.. Snacka om seg :-(
    Superfin är du i klänningen idag, jag har en likadan men är tyvärr inte alls fin i den... Så den finns nu på Tradera om någon är intresserad, strl 3. Mitt alias är Emma-2010
    Ha en fatastisk helg!
    Kraaaam Emma

    SvaraRadera
  17. Ammie: det är 0 på den!!! Kramis

    Emma: Men, du, jag kopplade sedan också..var det inte du som är gift med en bonde? Kramar

    SvaraRadera
  18. Hej hej! Hoppas du har fatt en bra dag trots pahopp fran en avundsjuk och osaeker manniska. Fortsaett med ditt, du gor det sa bra! kram

    SvaraRadera
  19. Vi fick ju inte läsa det "negativa" inlägget så det är förvånansvärt att så många tar en subjektiv ställning... Jag tycker du är jättefin Helena, men luktar bekräftelse lång väg...

    SvaraRadera
  20. Anonym: Hur menar du? Finns det någon endaste människa som INTE vill ha bekräftelse?

    SvaraRadera
  21. Vad stark du är som lämnar ut dig själv och ändå klarar av att parera människor som uppenbarligen endast har som mål att sprida sin mörka avundssjuka... Att läsa din blogg och titta på härliga kläder lyfter alltid min dag så jag vill passa på att tacka för att jag får ta del av ditt liv! Önskar dig en trevlig helg :o)
    "Hon som fick goda råd med underkjolen"

    SvaraRadera
  22. Blir så ledsen för din skull att du fortfarande blir påhoppad av "den där människan". Försök se förbi, lättare sagt än gjort jag vet och man har alltid en tendens att se det negativa trots att det positiva överväger...
    Sen måste jag fråga, finns det något du inte klär i jag menar du är alltid så fiiin och jag blir alltid så imponerad för du kombinerar alltid så snyggt och alltid blir jag så sugen på det du har.
    Hoppas vinet smakade!;-)
    Kram på dig!!
    Ina

    SvaraRadera
  23. Jag läser några olika Molly-bloggar och det jag uppskattar mest av allt är alla ni som orkar och tycker det är roligt att lägga upp outfitbilder OCH tala om vilken storlek det är (du är ju långt ifrån ensam om att redogöra för storlekarna!!!!) En helt fantastisk hjälp då Molly-storlekar är minst sagt knepiga: skillnad på ett specifikt plagg i samma storlek men olika färgställning, skillnad på ett specifikt plagg i samma storlek men från olika kollektioner osv (hoppas jag inte rörde till det där). Dessutom får jag alla möjliga sortes tips och massor av inspiration och uppskattar verkligen att via bloggen bli inbjuden att dela en liten bit av era liv. Om man nu skulle tycka att en blogg är kass eller har ett felaktgt perspektiv låter man bara bli att läsa utan att lämna taskiga kommentarer efter sig - i alla fall i min värld. Ber om ursäkt för ev. stavfel som slunkit igenom men jag är ganska så upprörd just nu.
    Stor kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails