Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

~~Gillar onsdagar~~

God morgon :)

Full fart mot helgen! Eller hur! När måndagmorgonen är här känns det oändligt långt till fredagen...men så rullar det på i rask takt och idag är det redan onsdag. Jag gillar onsdagar, varför vet jag inte egentligen...men dels innehållet av dagen och även känslan av att "halva veckan har gått". P-O stänger idag och tanken är att han skall hinna till träningen efteråt.

Igår grejade jag lite hemma. gosade med barnen och läste en del för dem. Ville att de skulle spara filmtittandet till kvällen när jag behövde jobba. Det gick ganska bra, visst fick jag springa mellan en del, men vi hann ändå klart det vi föresatt oss och det känns superskönt! Vi mumsade på fruktsallad och glass, aldrig fel!
När P-O kom hem tog han sig an tvillingarna, då hade Luca somnat, äntligen! Kollade en stund på datorn och tv:n innan jag somnade.

Drömde jättemycket tråkigt i natt och vaknade med magknip, kunde inte somna om (ni vet, tankarna bara far i huvudet som blixtar). Jag valde att gå upp och göra mig i ordning. Barnen sover fortfarande, P-O börjar nio på onsdagar så det är inte samma stress på morgonen, skönt!

När jag kollade mailen i morse skrev Pia att hon levererat en me&i-cardigan till Leon, låg i brevlådan! Åh vad den är fin! I helgen skall nog Li ha på sig sina nya kläder och han kan ha på sig sin cardigan...Luca får vänta till sin födelsedag på lite nya kläder.

Dagens outfit:
Remix blouse i white (storlek 0)
100 gr lovelove tank i white (storlek 0)
Baslinne från Gina Tricot
Jeansleggings från Vero Moda
Träskor från Calou









Ha en bra dag!
Helénakramar

5 kommentarer:

  1. Vilken fin outfit idag kanoners!!
    visst är det jobbigt att drömma konstigt och vakna inte riktigt veta om det är sant el hjärnspöken ...hoppas dagen blir bra idag!!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Vad fin du är!!! Snyggt med vitt till blå toner.
    Hoppas du får en bra dag!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Jag gillar dina kläder skarpt idag, så himla fräscht! Måste nog prova remix-blusen igen. Trivdes inte riktigt i modellen förra gången jag provade den, men blev sugen på den nu när jag såg hur fin du är i den.

    SvaraRadera
  4. Tjejer: Tack!!!
    Helen: Remix blouse är verkligen en ny favorit!

    SvaraRadera
  5. Väldigt snygg outfit! :) Nu blir jag mer sugen på en Remix Blouse.../Mia

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails