Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

torsdag

Om jag hade...

...en rumpa som denna skulle jag lätt investera i dessa brallor! Såå snygga! Just nu bojkottar jag allt som är kort....vill inte visa bakdelen...och inte låren...och inte typ något.
Men men! Det finns viktigare saker att lägga energi på!


Har jobbat och varit riktigt effektiv, jag älskar känslan av att få bocka av, lägga åt sidan! Har skrivit rent protokollet från Föräldramötet, har lagt in alla mailadresser i vårt interna epost-system, har renskrivit vår handlingsplan och mailat! Yes box!

Var hemma på lunchen och bytte om, klänningen blev för varm med allt tyg! Blev den grå t-shirten med Pearl Daisy på ryggen istället *gillar*. Dammsög och fixade med lite småplock!

Slutade fyra och hämtade Tilde, vi åkte förbi Maxi och hämtade hennes jacka och UGG-kopior från H&M, hon blev superfin i sakerna *glad*. William hade följt med Carl hem efter mellis.

När vi kom hem lagade P-O mat, jag tog av barnen kläderna och satte på en tvätt. Sedan gav vi Luca hans medicin, usch, det skär i mig när han är så ledsen. Men det gav resultat!

Vi har nyss ätit, P-O skall precis iväg och barnen och jag skall mysa!!

Kram kram

5 kommentarer:

  1. Vet ej om du har gått upp i vikt, men jag tycker du har blivit ännu snyggare och ser piggare ut... :)
    Kramar
    M C

    SvaraRadera
  2. Du som är så fin!Visst kan väl du ha dessa!

    SvaraRadera
  3. Hej du kan lätt ha jeansen.Du som vet allt om odd molly vet du var jag kan hitta wool mix cardigan vintage chalk stl 0.Hittar ingen i denna stl på nätet.Ha det bra LENA

    SvaraRadera
  4. Lena: Nej, tyvärr, den verkar slut lite överallt :(

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails