Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

måndag

Sucker för sockor :)

"NU skall du väl inte köpa fler sådana där strumpor Heléna? Sådana där med urusel kvalitet och som du får laga stup i kvarten...."
Njae...kanske något par...
Stor suck kommer från min makes bröstkorg.

Alltså, jag älskar dessa strumpor! Förra hösten köpte jag tre par av den enfärgade modellen och tyckte att de lyfte varenda outfit, snyggt att ha sticka fram ur stövlarna. Investerade även i några mönstrade och älskar den värme de avger!

Den här hösten har ett par i military och ett par i viktoria fått flytta hem till mig!
Köpte sleevewarmers i multifärgen  istället och tycker att det räcker!
Har ett par blå från i höstas och de är snarlika årets. Likaså mina sleevewarmers i almost black som är snarlika årets strumpor i dark grey.
Så nu blir det nog knappast några fler!
Men de röda är fina.
Till jul.
Och till andra röda tillfällen :)
Äger du några av dessa strumpor?




Är hemma nu efter en intensiv dag.
Mat och disk och tvätt på schemat.
Men jag önskar så att barnen somnade tidigt och jag fick krypa ner i sängen med massor av bra filmer och en stor påse godis. Men men. Det kan jag ju drömma om!

Ha det gott!
Helénakramar

6 kommentarer:

  1. Har nu i år köpt TVÅ par. Hade tänkt mig vara lite diskret men när jag testade de grå så var de urtrista på mig...så det blev ett par i blått. Läckra! Och när jag var på väg ifrån butiken så hittade jag det sista paret i multi...omg vad härliga..så det blev två par. Tur att jag hade en rabattkupong!

    SvaraRadera
  2. Har tre par, men är trött på den dåliga kvaliteten. Men smart att ha armvärmarna, för det blir väldigt VARMT med dem i stövlar tycker jag...Jag förknippar dem alltid med första brasan man tänder på hösten. Och vintersemester (herregud, fick nästan lite vinterlängtan *slår mig på fingrarna*)

    SvaraRadera
  3. har 6 par från tidigare så jag håller mig nog i år...men röda eller bruna hade vart nice! men köper mössan i det mänstret istället ...såå söt!
    kram

    SvaraRadera
  4. jag har ett par turkosa o de lyser verkligen upp. Du vet ju när de köptes in... ja just det på OM-träffen på smultrongården.

    SvaraRadera
  5. De röda kommer pryda mina ben på julafton! Tack för storleks hjälp nu är tröjan på väg i paket hem till mig!

    SvaraRadera
  6. Jag har både röda och multifärgade strumpor, och sleewewarmers i samma färger också. Älskar dom!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails