Min kärlek till klädmärkena Odd Molly & ChillNorway!!!!

onsdag

Storleksfråga..

Hallå där :)
Jag har ju tabbat mig sedan länge tillbaka med min hotmail så jag får bara enstaka kommentarer via mailen, därför missar jag ibland att se var kommentaren hör hemma och det hände mig idag. Jag fick en fråga om storleken på höstens wigwam så jag svarar här istället för på "rätt ställe". Jag upplever höstens wigwam som både större och längre. Jag kunde utan problem ha höstens wigwam i storlek 0 medan vårens har jag en 1 på. Jag har visserligen inte provat den i 0 men det känns inte som att jag skulle kunna klämma mig i den, även om jag tycker att 1 är i rymligaste laget. Jag hoppas att det är tillräckligt svar på din fråga?


På rasten idag fick vi besök av Ylva med lilla Jonna och jag fick äran att snooza bebis i en halvtimme. Underbart! Och undderbar bebis! Man blir alldeles varm i hela hjärtat och kroppen fullkomligt skriker "ge mig ett barn nuuuu" medan en mycket förnuftig make står i samma rum och säger att "det räcker nu". Suck, skit att man inte får bestämma sånt själv! ;)

Nu måste jag fortsätta med middagen så att vi sedan kan komma iväg och handla!
Ha det gott!
Kramis

2 kommentarer:

  1. Tack så jättemycket för svaret på frågan Helena. Blir nog att beställa en svart 0a. Tänkte matcha med longsocks i grey och long lovely knit i grey. Såg en bild på en sån combo och det var såååå fint :-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  2. Mmmm, det finns en mycket förnuftig make här också, som stoppar alla mina bebisattacker... ;-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails